Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2012 00:30

Узєлков програв бій за титул чемпіона Європи

Минулої суботи вінничанин 32-річний В'ячеслав Узєлков — 25 перемог, 16 нокаутів, дві поразки, нуль нічиїх — не зміг відібрати пояс чемпіона Європи за версією Європейського боксерського союзу в напівважкій вазі в німця 29-річного Едуарда Ґуткнехта — 23 перемоги, дев'ять нокаутів, одна поразка, нуль нічиїх.

В'ячеслав Узєлков непогано розпочав бій, працював першим номером, діяв різноманітніше й розкутіше за свого суперника. Проте німець досить швидко призвичаївся до манери ведення бою українця і, починаючи з четвертого раунду, упевнено контролював хід і темп поєдинку. В'ячеслав Узєлков боксував малоактивно, не серійно. У пізніх раундах була помітна краща функціональна підготовка господаря рингу. В останньому, 12-му, раунді український напівваж додав в активності, проте ніякої небезпеки для Едуарда Ґуткнехта не створив. Судді одноголосно віддали перемогу чемпіонові — 117:111, 115:113 і 116:112.

Очевидно, що пік кар'єри В'ячеслава Узєлкова залишився далеко позаду. Зокрема, 2007-го, коли українцю вдалося нокаутувати іспанця Ґабріеля Кампільйо, який через два роки здобув титул чемпіона світу. Після цього В'ячеслав втратив шанс стати чемпіоном світу, поступившись 2010-го казаху Бейбуту Шуменову. Тепер же в подібному, нудному і безвольному стилі, В'ячеслав Узєлков не зумів стати чемпіоном Європи, програвши цілком прохідному суперникові.

Зараз ви читаєте новину «Узєлков програв бій за титул чемпіона Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути