Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2018 05:41

Усик повинен домінувати

10 листопада на "Манчестер арені" в Манчестері, Велика Британія, українець Олександр Усик, 31 рік, — до бою 15 перемог у 15 боях, 11 нокаутів — проведе перший захист чотирьох основних титулів у першій важкій вазі. Зустрінеться з колишнім чемпіоном світу у цій вазі, 35-річним британцем Тоні Белью — до бою 30 перемог, 20 нокаутів, дві поразки і нічия. Початок трансляції на телеканалі "Інтер" 10 листопада, о 22:30.

Олександр Усик перший чемпіонський пояс здобув у вересні 2016-го. У ­липні українець виграв у Москві в росіянина Мурата Гассієва. Це був фінал Все­світньої боксерської суперсерії, ­переможець якого ­об'єднав усі чотири основні титули і став абсолютним чемпіоном світу. Бій проти Белью стане для Усика шостим проти ­домашнього боксера — із семи останніх чемпіонських боїв.

Тоні Белью розпочав професійну кар'єру 11 років тому у напівважкій категорії. Саме тоді він зазнав двох поразок — у боях за чемпіонські титули проти британця Натана Клеверлі і канадійця Адоніса Стівенсона. Після поразки нокаутом від останнього — в листопаді 2013 року — перейшов у наступну, першу важку. У ній провів успішний матч-реванш з Клеверлі. Став чемпіоном світу, провів один захист і потрапив до надважкої. Там двічі переміг колишнього чемпіона світу у двох вагових категоріях, співвітчизника Девіда Хея.

Фаворитом бою є український боксер. Він молодший, швидший, краще оснащений технічно. На боці британця — великий досвід, сильніший разовий удар і мотивація переможно закінчити кар'єру. Белью запевняє, що це буде його фінальний поєдинок. Більш-менш рівно бій може складатися перші чотири-шість раундів. Далі Усик повинен домінувати. Шанс Белью фактично — у потужному ударі, після якого Усик буде нокаутований.

Зараз ви читаєте новину «Усик повинен домінувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути