Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2013 06:00

Улітку "Реал" продасть Роналду

Улітку керівництво мадридського "Реала" змушене буде продати найкращого гравця команди — 28-річного форварда Криштіану Роналду. Контракт португальця з чемпіоном Іспанії розрахований до 1 липня 2015 року. Роналду не хоче продовжувати угоду, тому клуб змушений продати футболіста. Інакше ціна на нього впаде.

Кілька місяців тому португалець зізнався, що нещасливий у Мадриді. Спочатку це пояснювали бажанням отримувати більшу зарплату. Але Роналду відмовив "Реалу", навіть коли клуб запропонував збільшити оклад з 13 до 15 млн. євро на рік. Тож причина не у фінансах.

У Роналду не склалися стосунки з іспанськими лідерами "Реала" — Ікером Касільясом та Серхіо Рамосом. Обидва конфліктують з головним тренером Жозе Моуріньйо. Роналду натомість підтримує тренера-співвітчизника. Улітку фахівець залишить Мадрид — Касільяс та Рамос вимагають цього. У цьому й причина відходу Роналду.

Найімовірніше, новим клубом португальця стане французький "Парі Сен-Жермен". Туди може піти й Моуріньйо. Інший варіант — англійський "Челсі".

2009 року Роналду перейшов до "Реала" з англійського "Манчестер Юнайтед" за 94 млн. євро. Це найдорожчий трансфер в історії футболу. За "Реал" португалець забив 183 голи у 181 матчі, чим підтвердив правильність рішення керівництва. Але він уже немолодий гравець, тому зберегти вартість не зможе. Імовірно, потенційному покупцеві треба буде викласти 80-85 млн. євро.

Зараз ви читаєте новину «Улітку "Реал" продасть Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути