Ексклюзиви
понеділок, 17 березня 2008 17:50

Українські плавчихи стали третіми

У голландському Ейндховені проходить чемпіонат Європи з водних видів спорту. Збірна України завоювала бронзову медаль у командних групових змаганнях. Наші співвітчизниці набрали 93,3 бала. Перше місце посіли іспанки — (97,8), срібло в італійської команди (95,2). Не брали участь фаворитки — російські плавчихи. Їхня програма, як коротка, так і довільна, готується з розрахунком на серпневу Олімпіаду. Тренери вирішили, що нині показувати її зарано.

— Ми планували взяти медаль у цьому виді змагань, — каже державний тренер із синхронного плавання Олена Пригунова. — Можливо, вона змінить ставлення людей в Україні до нашого виду спорту. Хоча про відсутність росіянок ми не забуваємо і тверезо оцінюємо свої перспективи.

Друге золото іспанська збірна здобула в одиночних змаганнях. Перемогла Джемма Менгуль (98,4 бала). На 0,1 бала відстала росіянка Наталя Іщенко, а бронза дісталася італійці Беатріс Аделіцці (94 бали). 23-річна українка Дарія Юшко фінішувала четвертою.

Серед одиночниць також не було головної прими — француженка Віржін Дідьє пропускає турнір через вагітність.

Зараз ви читаєте новину «Українські плавчихи стали третіми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути