неділя, 13 серпня 2006 18:13

У Гетеборзі далі без медалей

У суботу на чемпіонаті Європи з легкої атлетики у Гетеборзі українці готувалися перемагати. Сергій Демидюк, 24 роки, на дистанції 110 метрів із бар"єрами впевнено потрапив до фіналу.

Він показав свій найкращий результат у сезоні — 13,46 секунди. Але на вирішальній стадії змагань спортсмен невдало стартував і фінішував останнім, із результатом 13,96 секунди. А першим став латвієць Станіслав Оліяр (13,24).

У потрійному стрибку серед чоловіків до фіналу потрапили троє українців. Найсильніший — Віктор Ястребов, 24 роки — став сьомим, із результатом 16,94 метра. Переміг швед Крістіан Олсон (17,67).

Підтвердила свій клас Олена Ісінбаєва, 24 роки. У стрибках із жердиною росіянка встановила новий рекорд чемпіонатів Європи — 4,80 метра. Іще вона намагалася побити власний світовий рекорд, але висота 5,02 метра їй не підкорилася.

В останній день чемпіонату за нагороди боролися наші естафетні збірні на дистанціях 4 по 100 та 4 по 400 метрів. Вікторія Рибалко стрибала у довжину, Олександр Корчмід та Максим Мазурик — із жердиною. А Ірина Ліщинська, Тетяна Головченко й Наталія Тобіас долали півторакілометрову дистанцію.

Зараз ви читаєте новину «У Гетеборзі далі без медалей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути