вівторок, 04 грудня 2012 05:15

Тайсон Ф'юрі став претендентом на бій із Віталієм Кличком

Минулої суботи в столиці Північної Ірландії Белфасті британець 24-річний Тайсон Ф'юрі — 20 перемог, 14 нокаутів, нуль поразок і нічиїх — переміг американця 33-річного Кевіна Джонсона — 28 перемог, 13 нокаутів, три поразки, одна нічия. Бій мав статус відбіркового на титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради у надважкій вазі. Якщо 41-річний Віталій Кличко, чемпіон cвіту за версією WBC, вирішить продовжити кар'єру, то наступного року має зустрітися з Ф'юрі.

Бій Ф'юрі — Джонсон вийшов досить нудний. Британець діяв менш агресивно, ніж у попередніх своїх поєдинках. Не намагався будь-що нокаутувати суперника. У підсумку переміг із великою перевагою на картках усіх суддів. Три роки тому з Джонсоном зустрічався Віталій Кличко. Українець також виграв в американця за одностайним рішенням суддів.

Аналізуємо Тайсона Ф'юрі.

Сильні сторони

Грамотно використовує свої габарити: зріст 206 см, розмах рук 216 см (у Віталія Кличка ці показники по 201 см. — "ГПУ"), стримуючи суперників частим і регулярним джебом. Молодий, вибуховий і фізично сильний боксер. Має важкий удар з обох рук. Хороший правий прямий у голову і лівий боковий у голову та по корпусу. Добре контратакує. Багато рухається на ногах. Змінює стійки — вміє боксувати як шульга. Непогано тримає удар.

Слабкі сторони

Невеликий досвід зустрічей із сильними суперниками. Має дірки в захисті. Пропускає справа в голову і буде хорошою мішенню для фірмових лівих бокових Віталія Кличка. Через емоційну нестабільність не завжди підготовлений до атаки. У другій половині бою робить довгі паузи у своїх діях.

Зараз ви читаєте новину «Тайсон Ф'юрі став претендентом на бій із Віталієм Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути