Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2020 00:46

Світоліна провалила чвертьфінал

Автор: GettyImages.Com
  Еліна  ­Світоліна ­виграла ­чотири матчі на відкритому чемпіонаті Франції-2020. Програла п’ятий
Еліна ­Світоліна ­виграла ­чотири матчі на відкритому чемпіонаті Франції-2020. Програла п’ятий

26-річна українська тенісистка Еліна Світоліна закінчила виступати у відкритому чемпіонаті Франції у чвертьфіналі. Програла аргентинці Наді Подорошці у двох партіях — 2:6, 4:6.

Світоліна — п'ята ракетка світу, її опонентка — 131-ша. Але рейтинг не мав значення в цьому поєдинку. Першу партію аргентинка виграла без проблем. У другій наша тенісистка спробувала "зачепитися" за матч. Гру, як і раніше, вела Подорошка. Проте Світоліна тримала удар. Більш-менш підготувалася до тактики суперниці, яка часто вкорочувала м'ячі, і знайшла свій удар зліва. Еліна тричі поспіль брала подачу опонентки, виходила вперед. Проте закріпити успіх їй не вдалося. Здебільшого мусила сидіти в обороні. А аргентинка влучала чітко по лініях. За рахунку 5:4 Світоліна двічі зуміла відіграти матчболи. Але з третьої спроби Подорошка закінчила поєдинок.

Чвертьфінал чемпіонату Франції — поки що найвище досягнення Світоліної на цьому турнірі з серії "Великого шолома". До цієї стадії вона доходила і три роки тому. 2010-го перемогла в змаганнях юніорок. Торік грала у півфіналі Вімблдона й відкритого чемпіонату США.

Зараз ви читаєте новину «Світоліна провалила чвертьфінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути