середа, 19 березня 2008 16:31

"Сокіл" програв казахам

Минулого вівторка київський "Сокіл" завершив сезон у вищій лізі чемпіонату Росії з хокею. У третьому матчі 1/8 фіналу на майданчику броварського "Термінала" команда Олександра Сеуканда поступилася казахстанському "Казахмису" — 2:3. "Сокіл" програв серію — 0:3, бо наприкінці минулого тижня програв двічі під час додаткового часу (4:5 та 5:6).

Тепер гравці "Сокола" — базової команди збірної України — зосередяться на підготовці національної команди до чемпіонату світу в класі "В".

31 березня та 1 квітня збірна України проведе у Броварах два товариські матчі з клубом російської суперліги нижньогородським "Торпедо".

На 4 квітня призначений відліт нашої команди до Хабаровська, де заплановано тижневий збір і два контрольні поєдинки з місцевим "Амуром".

Чемпіонат світу відбудеться 13–19 квітня в японському Саппоро. Суперниками українців у коловому турнірі будуть збірні Японії, Угорщини, Естонії, Литви та Хорватії. Путівку до класу найсильніших здобуде лише переможець групи.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" програв казахам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути