неділя, 21 січня 2007 17:59

Шевченко відхрестився від дружби з Абрамовичем

Український форвард "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років, обурений тим, що британські таблоїди назвали його стукачем. Минулого тижня лондонські видання "Сан" та "Міррор", посилаючись на конфіденційне та компетентне джерело, написали про те, що Шевченко передає зміст розмов у роздягальні "Челсі" своєму другові, власнику клубу Романові Абрамовичу.

— Мої стосунки з Абрамовичем такі ж, як і у будь-якого іншого гравця "Челсі", — заявляє Шевченко. — Він — президент, я — гравець. Інколи я бачу Абрамовича в роздягальні або на тренуванні. Можемо перекинутися кількома фразами. Мовного бар"єра між нами не існує. Що ж мені тепер — забути російську?

Свої стосунки з тренером "Челсі" Жозе Моурінью Шева охарактеризував так:

— Він тренер і має право не включати мене до стартового складу або до заявки на матч. Моя думка при цьому не матиме жодного значення. Я не ображаюся, а тренуюся для того, щоб бути готовим і вийти на колишній рівень гри. Кому тренувати "Челсі" — нехай вирішує керівництво. Я не радив йому брати ані російськомовного тренера "Портсмута" Авраама Гранта, ані мого колишнього тренера Карло Анчелотті з "Мілана".

У суботу Шевченко таки потрапив до заявки "Челсі" на виїзний матч проти "Ліверпуля". Українець вийшов на заміну за 15 хвилин до закінчення зустрічі і жодного разу не торкнувся м"яча. Команда Шевченка програла — 0:2.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко відхрестився від дружби з Абрамовичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути