вівторок, 29 квітня 2008 14:50

Шевченко врятував перемогу для "Челсі"

— За "Москву" я уболіваю, бо вважаю цей клуб наступником "Торпедо", — розповідає кореспондентові "ГПУ" 30-річний Леонід. Він працює в будівельній компанії в столиці Росії. — А "Торпедо" — давня любов. Ще з часів братів Савічевих, Ширинбекова, Агашкова.

Бесідуємо напередодні матчу російського чемпіонату "Спартак" — "Москва". Заповнена чверть 80-тисячних Лужників. На стадіоні 23 тис. уболівальників. Половина з них — фанати "Спартака", які розташовуються за воротами. Уболівальників "Москви" два десятки. Обидва табори розвішують на трибуні панно "Христос Воскрес!", а прихильники "Спартака" ще й скандують: "Православные!".

Матч закінчується внічию — 1:1. Після поєдинку головний тренер "Москви" Олег Блохін, 55 років, каже, що його команда швидше втратила два очки, ніж здобула одне.

"Москва" посідає останнє місце в турнірній таблиці. Перший — казанський "Рубін", який обіграв у столиці Росії місцеве "Динамо" — 2:0. Сергій Ребров зіграв останні чотири хвилини матчу. "Рубін" установив абсолютний рекорд чемпіонатів Росії — на старті команда Курбана Бердиєва здобула сім перемог поспіль. "Локомотив" і "Динамо" відстають на сім очок.

Андрій Шевченко став одним із героїв поєдинку "Челсі" та "Манчестер Юнайтед".

Капітан збірної України вийшов на поле на 80-й хв., на останній — вибив м"яч із порожніх воріт своєї команди. Це дозволило "Челсі" перемогти — 2:1 і наздогнати "МЮ" за очками. Але перед останніми двома турами "Манчестер" лідирує, бо має кращу різницю забитих і пропущених м"ячів.


В іспанській першості "Реал" розбив удома "Атлетік" — 3:0.

Для того щоб стати чемпіонами країни, мадридцям достатньо здобути три очки у чотирьох залишкових матчах.


В Італії подібна ситуація в "Інтера".

Якщо в наступному турі команда Роберто Манчіні виграє у земляків із "Мілана", то стане недосяжною до найближчого переслідувача — "Роми". Загострилася боротьба за четверте місце, що дасть право на кваліфікацію до Ліги чемпіонів. "Фіорентина" вдома зіграла внічию з "Сампдорією" (2:2), а "Мілан", завдяки трьом голам Філіппо Індзагі, виграв виїзний матч із "Ліворно" — 4:1 і скоротив відстань від "фіалок" до двох очок. Команди зіграють ще три тури.


У Німеччині "Баварія" обіграла "Штутгарт" — 4:1.

Мюнхенці вже в наступному турі може оформити чемпіонство.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко врятував перемогу для "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути