понеділок, 18 січня 2010 21:13

Шевченко має проблеми зі спиною

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко, 33 роки, вирушив до Мюнхена на медичне обстеження. У суботу вилетів із Нью-Йорка, де провів решту відпустки, до Ізраїлю — місця першого збору чемпіона України. Після 10-годинного перельоту в Андрія дуже заболіла спина — її гравець лікував упродовж осені, постійно проходив терапію у столиці Баварії.

На ізраїльському зборі зазнав ушкодження лівофланговий Бадр Каддурі. Головний тренер Валерій Газзаєв та півзахисник Нінкович застудилися після зміни кліматичного пояса. А в помічника Газзаєва Олега Лужного підозрюють пневмонію.

У неділю дехто з динамівців — Олександр Шовковський, Станіслав Богуш, Тарас Михалик, Артем Мілевський — поїхали до Тель-Авіва і на території нашого посольства взяли участь у виборах президента України.

Перший контрольний матч в Ізраїлі "Динамо" проведе 22 січня. Суперник — "Іроні Бат-Ям". Команда йде третьою в першій лізі національного чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко має проблеми зі спиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути