вівторок, 26 червня 2007 16:06

Сергій Гончар судитиметься зі своєю командою

  Сергій Гончар каже, що у 36 років йому буде важко знайти роботу
Сергій Гончар каже, що у 36 років йому буде важко знайти роботу

Українського велосипедиста Сергія Гончара, 36 років, відрахували з німецької команди "Т-Мобайл". Німці мотивували своє рішення підозрою на вживання Гончаром заборонених препаратів. Спортсмен побоюється, що більше не зможе знайти собі команди. Про це він розповів по телефону кореспондентові "ГПУ".

— Мене обурює навіть не сам факт відрахування, а те, як зі мною вчинили, — каже Гончар. — Представники "Т-Мобайл" навіть не захотіли мені оголосити результатів допінг-тестів. Тільки зауважили, що я порушив правила графи про вживання заборонених препаратів. Але перед тим як звільняти людину з роботи, треба не тільки керуватися тезами, але й аргументувати їх.

Що плануєте робити?

— Судитися з "Т-Мобайл". Зараз я повернувся до Італії, викликав адвоката, готуємо судовий позов. У 36 років мені, заплямованому допінг-скандалом, буде важко знайти роботу. Тому вимагатиму відновити мене в команді. Хоча, можливо, якщо "відмиюся" від звинувачень, хтось інший "клюне" на мої заслуги.

Навіть велосипеда власного не маю

Інакше — завершення кар"єри?

— Однозначно — ні. Найгірше: доки суджуся з "Т-Мобайл", то не маю права виступати. Шкода, я планував уперше за останні роки ганятися в чемпіонаті України, щоб потрапити на Олімпіаду в Пекіні.

Як збираєтеся підтримувати форму?

— Навіть не знаю. "Т-Мобайл" змусила повернути інвентар. А в мене ж навіть власного велосипеда немає.

Коли повертаєтеся до рідного Рівного?

— Маю остаточно оформити позов і дізнатися терміни слухань справи. Хоч літо зможу провести із сім"єю. Ще не знаю, де відпочиватиму — в Криму чи Карпатах. Можливо, гайнемо за кордон. Але я б і в Рівному залюбки залишився.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Гончар судитиметься зі своєю командою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути