середа, 19 вересня 2012 06:00

"Шахтар" зіграє проти сина Лаудрупа

Донецький "Шахтар" стартує у груповому турнірі Ліги чемпіонів 2012/13 домашнім матчем проти данського "Норшелланда" з Фарума. Цей клуб минулого сезону вперше став чемпіоном країни.

У теперішньому чемпіонаті Данії зіграли дев'ять турів. "Норшелланд" посідає третє місце, відстаючи від лідера, "Копенгагена", на 6 очок. Із ним суперник "Шахтаря" зустрічався в останньому турі національної першості. Матч проходив у столиці. "Норшелланд" поступився — 1:2.

На 44-й хв. зазнав травми Міккель Бекманн — центрфорвард, лідер нападу чемпіона, який потрапив до заявки збірної Данії на Кубок світу-2010. Його участь у донецькому поєдинку — сумнівна.

Після заміни Бекманна "Норшелланд" відкрив рахунок. Ударом здалека відзначився правий захисник американець Майкл Паркхерст. Але за останні 20 хв. чемпіон пропустив два голи. Обидва — після навісних передач. Підсумок матчу, 2:1 на користь "Копенгагена" — закономірний. Увесь другий тайм гості "сиділи" в обороні. Це улюблена манера гри підопічних 40-річного Каспера Г'юлманда, який розташовує футболістів за схемою 1-4-2-3-1.

Відомих гравців у "Норшелланді" немає. Є лише одне знане прізвище. За чемпіона Данії виступає 21-річний Андреас Лаудруп, син Мікаеля Лаудрупа. Грає на позиції правого атакувального півзахисника, виховувався у дитячій школі іспанського "Реала" у той час, коли там виступав його батько. Особливих успіхів у кар'єрі не досяг.

Футбол. Ліга чемпіонів 2012/13. Груповий турнір

Перший тур

"Шахтар" (Донецьк) — "Норшелланд" (Фарум, Данія)

19 вересня. 21.45 Стадіон "Донбас Арена", розрахований на 52 тис. 187 глядачів

Суддя: Павел Гіль (Польща)

ТБ: "Україна", пряма трансляція

 

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зіграє проти сина Лаудрупа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути