Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2007 16:40

"Шахтар" обіграв "Пюнік"

Донецький "Шахтар" стартував у Лізі чемпіонів. У виїзному матчі другого кваліфікаційного раунду він переміг вірменський "Пюнік" — 2:0. У кожному з таймів гірники забили по одному м"ячу. Зробили це форварди команди Олександр Гладкий та Брандау.

19-річний Гладкий улітку перейшов до "Шахтаря" із ФК "Харків" за 15 млн грн. На його рахунку в новому сезоні вже шість м"ячів — чотири в чемпіонаті, по одному в матчі за Суперкубок та в Лізі чемпіонів. Тільки у стартовому матчі чемпіонату проти київського "Динамо" Гладкий не забивав.

— Це природжений форвард, — каже "ГПУ" колишній нападаючий "Шахтаря" Сергій Ателькін, 35 років. — Він прекрасно орієнтується на полі, має відчуття гола, не боїться іти в боротьбу. Зміцніє — почне забивати потужним командам.

Дебютував у Лізі чемпіонів італійський форвард "Шахтаря" Крістіано Лукареллі. Наприкінці зустрічі він міг зробити рахунок розгромним, але вдарив у руки воротареві.

— Йому важко після виснажливого сезону в Італії, без повноцінного відпочинку заграти відразу, — каже Ателькін. — Думаю, до осені він набере форму.

Повторний матч між "Шахтарем" та "Пюніком" відбудеться 8 серпня у Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" обіграв "Пюнік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути