понеділок, 22 жовтня 2007 18:18

Руні та Рональду відмовилися давати автографи

Сьогодні у третьому турі Ліги чемпіонів київське "Динамо" прийматиме "Манчестер Юнайтед". Поєдинок розпочнеться о 21.45 за київським часом. Пряму трансляцію вестиме  телеканал "1+1". Зустріч судитиме 32-річний угорець Віктор Кошшої, який 8 березня працював на матчі 1/8 фіналу Кубка УЄФА "Севілья" — "Шахтар" і призначив три пенальті — два з них у ворота "Шахтаря".

Головний тренер "Динамо" Йожеф Сабо, 67 років, на вчорашній прес-конференції обійшовся без вступного слова й попросив одразу ставити йому запитання.

Цікавляться кадровими проблемами "Динамо".

— Ребров ушкодив задню поверхню стегна, — повідомляє Сабо. — Він точно не зіграє. Під питанням участь у матчі Михалика. Усі інші футболісти у моєму розпорядженні.

Тренера продовжує турбувати психологічний стан Шовковського.

— Ми змушені перезавантажувати основного воротаря, — зізнається тренер "Динамо". — Якщо у збірній із Шовковським конкурує П"ятов, то у клубі готової заміни Олександрові немає. Але воротаря-іноземця ми не запрошуватимемо, виховуватимемо своїх. У поєдинку проти "Закарпаття" я б дав Шовковському відпочинок, якби тиждень тому він грав із Фарерами. Але десять днів без практики — для воротаря забагато.

"Манчестер Юнайтед" в останньому турі чемпіонату Англії переміг на виїзді "Астон Віллу" — 4:1. Два м"ячі забив форвард "МЮ" Уейн Руні, який останнім часом регулярно забиває і у складі збірної Англії. Проте персонально опікати Руні Сабо не збирається.

— Персональна опіка — вчорашній день футболу. Ви маєте це знати, — повчає тренер. — Узагалі було б дивно, якби я заздалегідь розповів про свою тактику. Скажу одне: ми не боїмося суперника, ноги в нас не трясуться. Граємо вдома й цілком можемо розраховувати на позитивний результат. Команда значно додала порівняно з матчем тритижневої давнини проти"Спортінґа".

У залі перебувають англійські журналісти. Один із них уточнює мотиви рішення Сабо відірвати футболістів від домівок напередодні важливих матчів.

— Учора я їх теж забрав на базу. Ніхто не скаржиться, — ухильно відповідає Сабо. І додає конкретніше: — Погано, якщо гравець гуляє у нічному клубі до 5-ї ранку, а потім повертається з подругою додому.

"Манчестер Юнайтед" прибув до Києва в неділю ввечері на 25 хвилин пізніше від запланованого часу. Чемпіона Англії у бориспільському аеропорту провели через запасний вихід. Розташувалися вони в готелі "Опера", служба безпеки якого під час приїзду автобуса з гравцями та тренерами "розчистила" навколишню територію від журналістів та вболівальників. Лише кільком фанатам вдалося прорвати кордон. Але Руні та Кріштіану Рональду відмовилися давати автографи, мовчки попрямувавши до вестибюля.

Зараз ви читаєте новину «Руні та Рональду відмовилися давати автографи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути