пʼятниця, 25 квітня 2008 15:59

Росіяни в Мюнхені торгували квитками з рук

У четвер у першому півфінальному матчі Кубка УЄФА санкт-петербурзький "Зеніт" у німецькому місті Мюнхен грав із місцевою "Баварією".

Для автора цих рядків подорож до Німеччини розпочалося не надто вдало. В аеропорт я потрапив незадовго до закінчення реєстрації. І помилився — виявився передостаннім пасажиром. Мені та ще трьом колегам не вистачило місця в літаку. Виявляється, часто авіакомпанії продають квитків більше, ніж є місць. Довелося провести в Борисполі шість годин, чекаючи на наступний рейс до Мюнхена. Благо, за накладку авіакомпанія виплатила компенсацію.

У результаті в Мюнхені я опиняюся за кілька годин до початку матчу. Швидко беру таксі й вирушаю до "Альянс-Арени". Вона вміщає 70 тис. глядачів. Розташована неподалік від аеропорту, доїжджаємо за 20 хв. Але на лічильнику набігло чомусь аж 44 євро (майже 350 грн).

Дорогою на стадіон зустрічаю сімох росіян. Виявляється, вони майже 10 років живуть у Німеччині. Після декількох фотографій на згадку один із хлопців силоміць штовхає мені в сумку пластикову пляшку німецького пива. Від прогнозів росіяни утримуються, але запевняють, уболіватимуть за колишніх земляків.

Жінки проходять на трибуни з окремого входу

Поблизу кас декілька чоловіків у шарфах "Зеніту" із рук торгують квитками.

На стадіоні, за українськими мірками, багато жінок. На трибуни вони проходять з окремого входу. Утім, як і журналісти. Фрау, вручаючи конверт з акредитацією, каже: "Велике спасибі за увагу до нашого клубу". У прес-барі є все чого душа забажає, причому безкоштовно.

Поєдинок пройшов із перевагою "Баварії". Завершився внічию — 1:1. Відкрив рахунок півзахисник господарів Рібері, а потім їхній же центральний захисник Лусіо його зрівняв — зрізав головою м"яч у власні ворота. Капітан "Зеніту" українець Анатолій Тимощук був одним із кращих на полі.

24 квітня відбувся й другий півфінал Кубка УЄФА. Шотландський "Ґлазґо Рейнджерс" розійшовся миром з італійською "Фіорентиною" — 0-0.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни в Мюнхені торгували квитками з рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути