четвер, 19 листопада 2020 05:45

Результат матчу Швейцарія — Україна можуть вирішити жеребкуванням

Збірна України з футболу не змогла зіграти заключний матч у вищому дивізіоні Ліги націй. 17 листопада команда Андрія Шевченка мала протистояти швейцарцям на виїзді. Але напередодні у 10 футболістів України тест підтвердив коронавірус. Швейцарська влада заборонила проведення поєдинку. Рішення щодо нього європейська федерація ухвалить пізніше.

Є три варіанти розвитку подій. Перший — зіграють навесні. Другий — технічна поразка України. Третій — жеребкування. Україна випереджала суперника на три очки. Йде боротьба за третє місце, воно дозволить залишитися у вищій лізі турніру.

Минулого тижня, 11 листопада, наші на виїзді провели товариський матч із Польщею. Поступилися — 0:2. Результат несправедливий. Ярмоленко не забив пенальті за рахунку 0:0. Перший гол пропустили через помилку воротаря Луніна. Гості вели гру. Особливо відзначався півзахисник Зінченко.

Проте вже за три дні він невдало діяв у поєдинку проти Німеччини в Лізі націй, також у гостях. Враховуючи силу суперника, наші загалом грали непогано. Відкрили рахунок, намагалися протистояти тиску німців, відповідаючи своїми атаками. Тричі влучали у штангу. Але мали проблеми на флангах оборони, а опорники не впоралися з Горецкою — одним із найкращих півзахисників Європи на цей час. Україна програла — 1:3.

Головний старт наступного року — фінальна частина Євро-2021. Запланована з 11 червня до 11 липня. Після неї 44-річний Андрій Шевченко може залишити збірну. Це трапиться, якщо він знайде перспективне місце для клубної роботи. Очевидним варіантом виглядає італійський "Мілан". У такому разі національну команду очолить на два роки старший Сергій Ребров — нинішній тренер угорського "Ференцвароша". Попередньої домовленості з ним досягнуто.

Зараз ви читаєте новину «Результат матчу Швейцарія — Україна можуть вирішити жеребкуванням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути