Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2007 18:13

Реконструкція Олімпійського стадіону розпочнеться в січні

— Міста, які 2012 року мають прийняти Євро-2012, вирішили розібратися зі своїми проблемами виключно за рахунок державного бюджету, — заявила заступник міністра економіки України Оксана Слюсаренко під час наради, де обговорювалися питання підготовки й проведення в Україні Євро-2012.

Харків та Київ розраховують на 74% коштів із держбюджету. Львів та Дніпропетровськ на інвесторів взагалі не сподіваються. На 90–93% вони покладаються на бюджет. Хоча за світовою практикою, лише 10% коштів на підготовку таких змагань надає держава, а основне джерело фінансування — інвестори.

Велике занепокоєння підготовка до Євро-2012 викликає у віце-президента Федерації футболу України Олександра Бандурка.

— Рішення оргкомітету Євро-2012, а також уряду країни не виконуються. Не знаю, що нам говорити функціонерам європейської футбольної федерації, які приїдуть з перевіркою у вересні — заявив Бандурко.

Міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Віктор Корж розповів, що найближчими днями має зібратися наглядова рада Олімпійського стадіону столиці. На ній мають остаточно вирішитися всі питання щодо реконструкції арени. Зокрема щодо забудови перед стадіоном. Реконструкція арени за планом має розпочатися в січні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Реконструкція Олімпійського стадіону розпочнеться в січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути