четвер, 07 липня 2011 06:45

"Рахунок на користь "Динамо", але "Шахтар" вищий класом"

У вівторок, 5 липня, київське "Динамо" перемогло донецький "Шахтар" у матчі за Суперкубок України — 3:1. На початку поєдинку пенальті реалізував Олег Гусєв. Ще по м'ячу за киян забили Пап Діакате та Артем Мілевський. У "гірників" відзначився Фернандіньйо.

Поєдинок коментує заслужений тренер України Сергій Морозов, 60 років:

— Виставковий матч, який не має першочергового значення. Рахунок на користь "Динамо", але "Шахтар" вищий класом. Перемогла команда, яка більше цього прагнула. "Динамівці" хотіли взяти моральний реванш за невдачі минулого сезону.

"Шахтар" створив багато моментів, але не зміг їх реалізувати. У донеччан був дуже складний минулий сезон. Зараз у команді ще продовжується період адаптації новачків.

У "Динамо" виділив би Вукоєвича, Єрьоменка, Гусєва та Шовковського. У "гірників" — Ракицького, Вілліана і Косту. Сподобалось, як зіграв після травми Фернандіньйо. Він практично повністю відновився після травми.

У "Динамо" дебютував нігерійський півзахисник Лукман Аруна. Оцінювати його після одного матчу важко. Видно, що грати у футбол уміє. Вважаю, кияни зробили правильно, що повернули Діакате. Він допомагав Даніло Сілві справа й опорним півзахисникам.

Зараз ви читаєте новину «"Рахунок на користь "Динамо", але "Шахтар" вищий класом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути