середа, 27 червня 2007 19:48

Рабінович уважає купівлю "Арсеналу" анекдотом

Власник київського "Арсеналу" Вадим Рабінович, 53 роки, провів он-лайн конференцію для інформаційного агентства "Спорт України". На неї був запрошений кореспондент "ГПУ".

Приходжу за 10 хв. до початку зустрічі. Рабінович стоїть у коридорі й ніяк не може знайти потрібний кабінет. Сірий костюм, сорочки немає — водолазка. У руках — окуляри, які жодного разу не одягнув. Відповідаючи, багато жестикулює, намагається іронізувати.

— Брати Суркіси просили мене взяти "Арсенал" ще наприкінці минулого року. Тоді відмовився. Зразу кажу: перемога в тендері Євро-2012 на зміну мого рішення не вплинула. Подбати про клуб мене просив головний рабин Києва. Жодних економічних переваг для себе не чекаю. Я просто придбав команду, яка вже виступає у вищій лізі. Мені не треба починати з нуля, — каже Рабінович.

Власник "канонірів" хоче посилити напад команди.

— Інші лінії в нас укомплектовані, — вважає він. — В оренду гравців ми не братимемо. Це позиція головного тренера Олександра Заварова. Оренда — усе одно що віддати свою дитину в чужу сім"ю, а за півроку її забрати.

Рабінович не боїться порівнянь із власником "Челсі" Романом Абрамовичем:

— За популярністю не женуся. Хоча після того, як купив "Арсенал", її побільшало. Ще й курити після цього кинув. В Абрамовича своя робота, у мене — своя. Знаєте анекдот: яка різниця між українськими та російськими олігархами? Жодної — тільки в українських грошей немає. А взагалі найбільший анекдот у тому, що я став власником "Арсеналу".

Зауважує, що бюджет клубу на наступний сезон становитиме щонайменше $10 млн (попередній власник клубу — київська мерія — щорічно виділяла $11 млн. — "ГПУ"):

— Наскільки бюджет перевищуватиме цифру в 10 мільйонів доларів, не готовий сказати. Однак точно перевищуватиме — побачимо, як часто гравці "роздягатимуть" мене на преміальні.

За півтори години спілкування Рабінович прощається:

— Навіть політикам не ставлять стільки запитань.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович уважає купівлю "Арсеналу" анекдотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути