четвер, 18 червня 2009 18:58

"Пятов залишається голкіпером номер один"

Автор: фото: УНІАН
  Олексій Михайличенко (ліворуч) та президент Федерації футболу України Григорій Суркіс на церемонії жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи серед 19-річних. Турнір з 19 липня по 2 серпня пройде у Донецьку та Маріуполі
Олексій Михайличенко (ліворуч) та президент Федерації футболу України Григорій Суркіс на церемонії жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи серед 19-річних. Турнір з 19 липня по 2 серпня пройде у Донецьку та Маріуполі

У середу головний тренер збірної України Олексій Михайличенко, 46 років, спілкувався із журналістами в клубі "Соррі, бабушка".

Насамперед наставник вибачився перед уболівальниками за невиразну гру та слизький рахунок (2:1) у поєдинку з Казахстаном.

— Не було відповідного налаштування на матч, — визнав Михайличенко. — Звичайно, у цьому винен  тренерський штаб. Але головне — здобули три очки, а чи зробили відповідні уроки — покаже час.

Незважаючи на помилку в Загребі, голкіпером збірної номер один лишається Андрій Пятов.

— Він не втрачає впевненості навіть після своїх огріхів, — пояснює Михайличенко. Й одразу жартує. — Було б непогано, якби Андрій виходив би на поле, думаючи, що один м"яч він уже пропустив.

12 серпня у Києві збірна в товариському матчі зустрінеться з Туреччиною. Там тренер має намір випустити на поле найкращого бомбардира чемпіонату України 2008 Олександра Ковпака з "Таврії", якого викликали на поєдинки з Хорватією та Казахстаном.

— Шансів вийти на поле в Олександра не було, — коментує наставник. — Стрибнути з матчів внутрішнього чемпіонату на такий рівень безболісно —  нереально. Але Саша відчув атмосферу в збірній, чого ми й домагалися.

Андрій Воронін був на полі тільки в матчі з Казахстаном — у Хорватії не грав.

— Він не у найкращій формі, — стверджує тренер. — Це було помітно і в заключних матчах чемпіонату Німеччини, і на тренуваннях.

Наступну офіційну зустріч з Андоррою збірна України проведе в Києві 5 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Пятов залишається голкіпером номер один"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути