Ексклюзиви
пʼятниця, 06 липня 2018 05:31

Півзахисників рівня Азара й Де Брейне немає навіть у Бразилії

Автор: REUTERS
  Японський голкіпер Ейджі Кавашима протистоїть захисникові збірної Бельгії Венсану Компані
Японський голкіпер Ейджі Кавашима протистоїть захисникові збірної Бельгії Венсану Компані

На футбольному Кубку світу-2018 відбулися всі матчі 1/8 фіналу. Визначилися чвертьфіналісти турніру.

— Якби гра Бельгія — Японія тривала ще 90 хвилин, дивився б не відриваючись, — каже колишній форвард "Шахтаря" 61-річний Віктор Грачов. — Матч був динамічний, без нудних пауз. У першому таймі, здавалося, Бельгія ось-ось реалізує перевагу. І тут несподівано двічі забиває Японія. Почав налаштовуватися на те, що японці добиватимуть суперника. Але бельгійці отямилися. Гол Вертонгена — нелогічний. Але таким був весь матч. Переможний гол бельгійців — красивий. Зразок контратаки. Особливо дії Лукаку. Форвард грамотно пропустив м'яч на вільного гравця.

Звернув увагу на захисника японців. Він з останніх сил біг із чужого карного майданчика. Хлопцю лише миті забракло, щоб завадити влучно пробити Шадлі. Японія заслуговує на компліменти. Розумна, грамотна команда. Жодного разу не бачив, аби хтось із японців сперечався з арбітром чи вимагав переглянути відеоповтор. Дуже амбіційні. На останніх хвилинах побігли виривати перемогу. Досі не можу зрозуміти, чому Хонда зробив високу передачу з кутового в штрафний майданчик. Адже, окрім воротаря Куртуа, там був височезний Феллаїні. Ця помилка стала фатальною.

Давно не бачив гравця з такою феноменальною швидкістю, як у Кілліана Мбаппе.

Саме він вирішив гру проти Аргентини. Команда Мессі давно йшла до такого фіналу. І він нікого не ­здивував.

Збірна Англії — єдина команда, яка змусила колумбійців захищатися. Але збірна Колумбії заслуговує на повагу. Зрівняли рахунок на 93-й хвилині, вигравши повітряну боротьбу в карному майданчику Англії.

Швеція — Швейцарія — матч рівних команд із однаковими шансами на успіх. Шведам пощастило більше. Розчарували хорвати. Після трьох феноменальних матчів на груповому етапі, їх важко було впізнати у матчі з Данією.

Уругвай — команда сильна й у нападі, й у захисті. Французам варто забути про діряву оборону збірної Аргентини. Уругвай не дасть і секунди на роздуми. Перекриє всі вільні зони. У протистоянні Англії й Швеції можливі будь-які варіанти. Буде силовий потужний футбол. Англійці сподіватимуться на позиційні атаки. Шведи контратакуватимуть. У матчі Хорватія — Росія передбачити щось важко. Росіяни, піднесені перемогою над Іспанією, мчатимуть вперед. Хорвати після групового етапу втратили переможну гру. Але клас їхніх гравців — вищий.

Бразилія — Бельгія — "найсмачніший" чвертьфінал. Мені здається, бразильці дисциплінованіші, академічні й організовані. Бельгія — навпаки. Дещо авантюрна команда — йде в атаку, не зважаючи ні на що. 12 голів у чотирьох матчах — бразильці про таке можуть лише мріяти. У Бразилії сильні всі лінії. В Бельгії — атака. Півзахисників рівня Азара й Де Брейне навіть у бразильців немає. Але є Неймар. Якщо він мріє про "Золотий м'яч" — час діяти.

Футбол. Кубок світу-2018. Фінальний турнір

1/8 фіналу

Франція — Аргентина — 4:3

Уругвай — Португалія — 2:1

Росія — Іспанія — 1:1,

пен. — 4:3

Хорватія — Данія — 1:1, пен. — 3:2

Бразилія — Мексика — 2:0

Бельгія — Японія — 3:2

Швеція — Швейцарія — 1:0

Колумбія — Англія — 1:1, пен. — 3:4

1/4 фіналу

6 липня, п'ятниця

17:00 Уругвай — Франція

21:00 Бразилія — Бельгія

7 липня, субота

17:00 Англія — Швеція

21:00 Росія — Хорватія

Телетрансляція — "Інтер".

Текстові — gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Півзахисників рівня Азара й Де Брейне немає навіть у Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути