пʼятниця, 17 серпня 2018 00:05

"Олександрія" може боротися за третє місце

Автор: www.1kr.ua
  Головний тренер ”Олександрії” Володимир Шаран провів 250 матчів на нинішній посаді. Обіймає її п’ять років
Головний тренер ”Олександрії” Володимир Шаран провів 250 матчів на нинішній посаді. Обіймає її п’ять років

"Олександрія" на старті сезону виграла всі свої чотири матчі й очолила турнірну таблицю. Якщо враховувати попередній сезон, то безпрограшна серія команди головного тренера 46-річного Володимира Шарана триває 16 матчів.

Головна сила "Олексан­д­рії" — в зіграності складу. Шаран робить ставку на досвідчених футболістів, які багато років грають у прем'єр-лізі. Наймолодші серед основних гравців — центральний захисник Валерій Бондаренко й півзахисник Максим Задерака. Їм по 24 роки.

Шаран будує гру від захисту. Атаку формують швидкими виходами з оборони, довгими передачами та "стандартами".

Велике значення має фінансова стабільність у клубі. Президент — губернатор області Сергій Кузьменко. Спонсор — компанія "УкрАгроКом".

Переоцінювати лідерство "Олександрії" не варто. Поки підопічні Шарана в цьому сезоні здебільшого не грали проти найсильніших суперників. Виняток — домашній матч проти "Зорі", який виграли на останніх хвилинах.

Цього сезону "Олександрія" повинна боротися за третє місце. Головні конкуренти — полтавська "Ворскла" та луганська "Зоря". Полтавцям може бракувати сил — команда гратиме в груповому турнірі Ліги Європи. "Зоря" вкотре перебудовується кадрово, та їй властива нестабільність.

Щоб бути успішною в суперечці за "бронзу", "Олександрії" варто думати над посиленням. Команда дуже мало забиває. Гостро стоїть питання форварда. Останнім успішним нападаючим був орендований у "Динамо" Роман Яремчук.

18 серпня "Олександрія" зіграє на виїзді проти київського "Динамо" — ще однієї команди, яка не втрачала очок у нинішньому чемпіонаті.

Зараз ви читаєте новину «"Олександрія" може боротися за третє місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути