пʼятниця, 14 грудня 2018 06:30

Наступного суперника Ломаченка визначать 2 лютого

Найкращий боксер світу, українець 30-річний Василь Ломаченко 8 грудня об'єднав два титули чемпіона світу у легкій вазі. До титулу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) він додав пояс за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO). Ним володів суперник, пуерториканець Хосе ­Педраса, 30 років. Цей бій відбувся на малій арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку, США. Наступний Ломаченко проведе, вірогідно, 12 квітня 2019 року в Лос-­Анджелесі, США, на арені "Стейплс-центр".

Хто може стати наступним опонентом нашого боксера?

Річард Коммі, Гана, 31 рік.

27 перемог, 24 нокаути, дві поразки.

Іса Чанієв, Російська Федерація, 26 років.

13 перемог, шість нокаутів, одна поразка.

Ломаченко поставив перед собою мету — об'єднати всі титули в легкій вазі. Необхідно виграти ще два. Один із них — вакантний за версією Міжнародної боксерської федерації — 2 лютого розіграють Коммі і Чанієв. Переможця розглядають як можливого наступного суперника Ломаченка в об'єднавчому поєдинку. На заваді може стати короткий термін між боями — менш як два з половиною місяці. Можливо, поєдинок доведеться посунути на травень-червень.

Мігель Берчельт, Мексика. 27 років.

35 перемог, 31 нокаут, одна поразка.

Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради у другій напівлегкій вазі.

Ще торік кандидатуру мексиканця серйозно розглядали для бою з Ломаченком — тоді вони виступали в рамках однієї вагової категорії, до 59 кг. Тепер же Бельтран заявляє, що готовий піднятися в легку вагу для зустрічі з найкращим боксером світу. Його співпромоутером є американська компанія "Топ Ренк", за яку виступає Ломаченко. Тож домовитися про такий бій буде нескладно.

Ентоні Кролла, Велика Британія, 32 роки.

34 перемоги, 13 нокаутів, шість поразок, три нічиї.

Чемпіон світу за версією WBA у легкій вазі в 2015–2016 роках Ентоні Кролла місяць тому переміг індонезійця Дауда Йордана і став обов'язковим претендентом на титул WBA, яким нині володіє Ломаченко. Зацікавленість у поєдинку з українцем висловив сам боксер і його промоутер, британець Едді Хірн. На його думку, бій міг би відбутися у США.

Роман Андрєєв, Російська Федерація, 32 роки.

22 перемоги, 16 нокаутів.

Одразу після бою Ломаченко — Педраса російський промоутер Володимир Хрюнов написав у соцмережі, що наступним суперником Василя стане Роман Андрєєв. Цей боксер є першим номером у рейтингу WBO.

Зараз ви читаєте новину «Наступного суперника Ломаченка визначать 2 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути