вівторок, 27 жовтня 2009 19:23

Наші зіграють із греками у Донецьку

Автор: фото з сайту www.i.itnews.com.ua
  Стадіон ”Донбас Арена” був відкритий 29 серпня цього року
Стадіон ”Донбас Арена” був відкритий 29 серпня цього року

Повторний стиковий поєдинок за право зіграти у фінальній частині Кубка світу-2010 між збірними України та Греції відбудеться 18 листопада, у середу, в Донецьку. Зустріч на тамтешній 51-тисячній "Донбас Арені" розпочнеться о 20.00 за київським часом.

Перший матч команди зіграють 14 листопада, в суботу, на 71-тисячному Олімпійському стадіоні в Афінах. Початок о 21.00.

— У нас було два варіанти: грати в Харкові або Донецьку, — каже головний тренер збірної України Олексій Михайличенко, 46 років. — Поле на харківському "Металісті" краще, але стадіон добудовують і відкриють тільки 5 грудня. Я відвідав матч "Шахтар" — "Тулуза" і мене запевнили, що якість газону на "Донбас Арені" поліпшиться.

Квитки на поєдинок коштуватимуть від 200 до 600 грн. За такими цінами продаватимуть 42 тис. 837 перепусток на перегляд матчу, 87% від їхньої загальної кількості. Реалізовувати їх почнуть 30 жовтня.

15 тис. квитків можна буде придбати, замовивши їх на інтернет-сторінці УФІ (Україна Футбол Інтернешнл). Отримати їх можна буде з 12 до 18 листопада. 17 тис. 900 квитків мають право викупити власники абонементів на "Донбас Арені". В одні руки більше чотирьох не продаватимуть.

В одні руки більше чотирьох квитків не продаватимуть

5 тис. квитків передадуть грецьким уболівальникам.

Готуватиметься збірна до поєдинку як завжди — у Кончі-Заспі під Києвом.

13-й тур чемпіонату країни серед команд прем"єр-ліги мав відбутися 7–8 листопада. На прохання Михайличенка, виконавчий комітет Федерації футболу України переніс усі поєдинки на весняну частину сезону.

— Я просив прем"єр-лігу змістити ігри тільки "Динамо" та "Шахтаря", а матч "Дніпра" перенести з 8 на 6 листопада. Але мені відмовили, — говорить головний тренер.

На матчі з Англією у Дніпропетровську вболівальники кидали на поле фаєри. 28 жовтня дисциплінарний комітет Міжнародної федерації футболу ухвалить рішення щодо санкцій, які застосують до української сторони.

"Донбас Арена" обійшлася Ахметову у 400 мільйонів доларів

Стадіон "Донбас Арена" відкрили 29 серпня 2009 року. Він обійшовся власникові футбольного клубу "Шахтар" Рінатові Ахметову у $400 млн. Вміщує — 51 004 глядачі. Має елітну категорію, яка дозволяє приймати фінальні матчі єврокубків. Планується, що тут відбудеться один із півфінальних поєдинків Євро-2012.

На "Донбас Арені" розташовані три ресторани, чотири бари, кілька кафе швидкого харчування, фітнес-центр.

Для національної команди України Донецьк поки що нещасливий. 2003-го тут двічі грала команда Леоніда Буряка. В товариському матчі з румунами українці поступилися 0:2, а з північноірландцями зіграли 0:0, що майже позбавило шансів на вихід до фінальної частини Євро-2004. Ті поєдинки відбувалися на 30-тисячному стадіоні "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «Наші зіграють із греками у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути