вівторок, 12 лютого 2019 06:25

На чемпіонаті світу з біатлону українцям немає на що розраховувати

Етап Кубка світу з біатлону пройшов у канадському місті Кенмор. Він не виявив ознак того, що збірні України претендуватимуть на медалі на чемпіонаті світу, що пройде з 7 по 17 березня в шведському Естерсунді.

Чоловіча збірна в естафеті фінішувала сьомою. Найкращими були лідери — Артем Прима на першому етапі передав естафету третім, а Дмитро Підручний, який був фінішером, підтягнув команду з 10-го на сьоме місце.

Натомість провал стався на другому й третьому етапах. Сергій Семенов, який ніяк не може набрати форму, опустив Україну з 3-го на шосте місце, а новачок Тарас Лесюк зі штрафним колом прибіг лише 10-м.

У жінок — що не етап, то більша катастрофа. Цього разу естафетна команда фінішувала 14-ю й поступилася переможцеві — збірній Німеччини 6 хвилинами. Варто відзначити, що за команду не бігли сестри Семеренко й Олена Підгрушна.

Зараз ви читаєте новину «На чемпіонаті світу з біатлону українцям немає на що розраховувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути