вівторок, 06 листопада 2007 16:36

"МЮ" гратиме з "Динамо"

Cьогодні відбудеться матч четвертого туру групового турніру Ліги чемпіонів. Англійський "Манчестер Юнайтед" прийматиме київське "Динамо". Судитиме поєдинок голландець Ян Вегереф, 45 років. Пряма трансляція — на телеканалі "1+1" із 21.45 за київським часом.

Наставник "Манчестера Юнайтед" Алекс Ферґюсон розраховує набрати у поєдинку проти "Динамо" очки, яких буде достатньо для того, щоб якнайшвидше забезпечити собі вихід до плей-офф. За підрахунками Ферґюсона, 10 очок вистачить, щоб грати у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Нині "МЮ" має 9.

— Справжню ж форму нашої команди ви побачите у грудні, — обіцяє шотландський фахівець.

У "МЮ" єдина кадрова втрата — травмований півзахисник Пол Скоулз. Зате в обоймі Ферґюсона — нещодавно травмовані Гарі Невілл, Патріс Евра та Майк Каррік.

"Динамо" вийде на поле "Олд Траффорд" з новим головним тренером. Олег Лужний у неділю заступив на посаді хворого Йожефа Сабо. Гості перед поєдинком недорахуються травмованих бразильців Майкла, Родріго, Клебера та українця Михалика.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" гратиме з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути