середа, 16 травня 2007 14:51

Моурінью незадоволений Шевченком

Головний тренер англійського "Челсі" Жозе Моурінью, 44 роки, говорячи про виступи своїх підопічних минулого сезону, дав незадовільну оцінку українцеві Андрієві Шевченку. 30-річний форвард перейшов до "Челсі" влітку з італійського "Мілана" за $50 млн. У цьому сезоні Шева провів за "Челсі" 39 матчів у всіх чотирьох турнірах, де грав "Челсі", і забив 13 м"ячів.

— Думаю, Андрій незадоволений собою, — відзначив Моурінью. — Якщо задоволений, то фахово зростати йому нікуди. Тоді наш напад у майбутньому залишиться на цьому рівні, що мене категорично не влаштовує. Єдине виправдання Шевченкові — він довго грав та жив  у країні з іншою культурою та футболом.

Моурінью запитали, чи хоче він бачити українця в "Челсі" наступного сезону.

— Його контракт із клубом закінчується 2010-го, — відповів португальський тренер. — Якщо він хоче виправити невдачі минулого сезону, звичайно, я буду радий бачити його у своїй команді.

"Мілан", колишній клуб Шевченка, хоче повернути форварда. Про це одностайно заявили власник італійської команди Сільвіо Берлусконі, його заступник Адріано Галліані та головний тренер Карло Анчелотті.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью незадоволений Шевченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути