понеділок, 16 лютого 2009 18:15

"Металіст" вніс три зміни до заявки

Завтра харківський "Металіст" зіграє перший поєдинок 1/16 фіналу Кубка УЄФА. Підопічні Мирона Маркевича в італійській Генуї протистоятимуть місцевій "Сампдорії". Поєдинок відбудеться на 35-тисячному стадіоні "Луїджі Ферраріс". Початок о 21.45 за київським часом. Пряму трансляцію на Україну проведе Перший національний. Судитиме гру Павел Балай із Румунії.

"Металіст" готувався до поєдинку на зборах в Арабських Еміратах та Анталії. Саме з Туреччини сьогодні делегація харківського клубу вирушає до столиці Лігурії. Травмованих у команді немає, є тільки зміни в заявці "Металіста" на Кубок УЄФА: замість оборонців Джире, Бабича та півзахисника Тришовича туди включені захисник Березовчук і два півзахисники — Асеведо й Олійник.

В останньому контрольному матчі "Металіст" обіграв узбецький "Локомотив". "Сампдорія" натомість провела офіційний поєдинок чемпіонату Італії проти "Ювентуса". Зустріч у Турині завершилася внічию — 1:1. "Сампдорія" йде 15-тою в турнірній таблиці.

Цей факт напряму впливає на потенційне ставлення команди до Кубка УЄФА. Італійські команди звичні жертвувати цим турніром навіть на завершальних стадіях, як "Парма" 2005-го. Тому невідомо, чи зіграє проти" Металіста" лідер нападу "Сампдорії" Антоніо Кассано. Інший форвард Джанпаоло Пацціні, який і забив "Ювентусу", не заявлений на Кубок УЄФА.

"Сампдорія" традиційно тримається схеми 1–3–5–2, але на користь нашій команді травми провідних оборонців — Луккіні, Кампаньяро та Гастальделло. Ушкоджений також кращий атакувальний півзахисник Дженнаро Дельвеккіо.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" вніс три зміни до заявки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути