четвер, 28 січня 2021 06:35

Макґреґор уперше програв нокаутом

Автор: GettyImages.com
  Американський боєць змішаних єдиноборств Дастін Пуар’є завдає удару суперникові з Ірландії Конору ­Макґреґору під час бою 24 січня в Абу-Дабі, Об’єднані Арабські Емірати
Американський боєць змішаних єдиноборств Дастін Пуар’є завдає удару суперникові з Ірландії Конору ­Макґреґору під час бою 24 січня в Абу-Дабі, Об’єднані Арабські Емірати

У ніч проти 24 січня на "Бійцівському острові" в Абу-Дабі, Об'єднані Арабські Емірати, колишній чемпіон Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в двох вагових категоріях, ірландець 32-річний Конор Макґреґор програв ровеснику американцеві Дастіну Пуар'є. В головному поєдинку турніру UFC257 американець переміг ірландця технічним нокаутом у другому раунді.

Це був реванш між Макґреґором і Пуар'є — в квітні 2015‑го ірландець переміг нокаутом у першому раунді.

Перший раунд залишився за Конором. Дастін витримав усі удари суперника в стійці і клінчі. А в другому раунді сам перейшов у контрнаступ. Після серії ударів він опинився на помості й рефері зупинив бій.

Макґреґор зазнав п'ятої поразки в кар'єрі, першої нокаутом. Попередні рази програвав від задушливих і больових прийомів. Має 22 перемоги. У його суперника — 27 перемог при шести поразках.

Перемога Пуар'є зруйнувала плани президента UFC Дейни Вайта організувати найбільш касовий бій в історії UFC між Макґреґором і чинним чемпіоном у легкій вазі Хабібом Нурмагомедовим із Росії.

Під час останнього бою Макґреґор зазнав травми правої ноги від численних пропущених лоукіків — низьких ударів ногами. Тому на пресконференцію прийшов з милицею. Конор запропонував Дастіну провести третій бій. Для обох бійців він точно буде вигідний у фінансовому плані. На кону може стояти чемпіонський пояс у легкій вазі. Він скоро стане вакантним, оскільки Нурмагомедов поки що не має наміру відновлювати кар'єру.

— Я на декілька рівнів вище цих хлопців (Макґреґора і Пуар'є. — ГПУ), ­перемагав їх, — каже Нурмагомедов Дейні Вайту після бою.

Інший варіант — бій за титул між американцями Дастіном Пуар'є і Майклом Чендлером.

Ще один варіант для Конора — поєдинок за правилами боксу з філіппінцем Менні Пак'яо, чемпіоном світу у восьми вагових категоріях.

Макґреґор за бій заробив 141 млн грн. Пуар'є — 28 млн. Крім того, кожен із бійців отримає відсоток продажу платних трансляцій. Підсумковий заробіток ірландця може становити 705 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Макґреґор уперше програв нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути