вівторок, 08 серпня 2017 07:20

Ломаченко переміг технічним нокаутом

Автор: www.ringside24.com
  Василь Ломаченко нокаутував Мігеля Марріагу. Колумбієць відмовився виходити на восьмий раунд
Василь Ломаченко нокаутував Мігеля Марріагу. Колумбієць відмовився виходити на восьмий раунд

6 серпня 29-річний Василь Ломаченко — до бою вісім перемог, шість нокаутів і поразка — втретє відстояв звання чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у вазі до 59 кг. У Лос-Анджелесі, США, переміг колумбійського претендента на титул Мігеля Марріагу, 30 років — до бою 25 перемог, 21 нокаут і дві поразки. Опонент здався в перерві перед восьмим раундом. Це третій поспіль суперник Ломаченка, який відмовляється від продовження боротьби через її безперспективність.

У поєдинку жодних проблем у ­Василя не виникло. Після розвідувального першого раунду він заволодів ініціативою, мав тотальну перевагу, повністю контролював темп бою. Діяв комбінаційно, різноманітно, "розсмикував" і "закручував" суперника, чергував удари в голову і по корпусу. Й не забував розважати публіку фірмовими трюками: демонстративно ставав у куті і закликав суперника атакувати, танцював перед ним, легенько бив зверху по голові.

У третьому і сьомому раундах Ломаченко відправляв Марріагу в нокдаун — спочатку лівим прямим, а згодом лівим боковим у голову. З другої половини шостого раунду Василь увімкнув максимальну швидкість. У сьомому його перевага стала величезною. Супернипк логічно відмовився продовжувати бій.

— Василь уміє таке, чого я не зустрічав раніше, — каже промоутер українського боксера Боб Арум, 85 років. — Швидкість, рефлекси — все на найвищому рівні. Хто робив так до Ломаченка? Мохаммед Алі (чемпіон світу у надважкій вазі у 1960–70-х. — ГПУ).

Марріага — не той суперник, який потрібен Василеві для зростання популярності і просування на вершину рейтингу найкращих боксерів світу. Це — запасний варіант, який виник через відмову Орландо Салідо проводити реванш у ці терміни.

Ломаченко повернеться в ринг у грудні. Серед можливих суперників — кубинець Гільєрмо Рігондо, мексиканці Орландо Салідо і Мігель Берчельт.

Василь із червня 2014 року здобув пояс WBO у двох вагових категоріях — до 57,15 і до 59 кг.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко переміг технічним нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути