Ексклюзиви
четвер, 29 грудня 2011 05:00

Красножан очолив "Анжи"

Керівництво російського клубу "Анжи" з Махачкали визначилося з новим головним тренером команди. Ним став 48-річний Юрій Красножан. Фахівець уклав із клубом п'ятирічний контракт.

Наставником "Анжи" на початку 2011 року був Гаджи Гаджиєв. Наприкінці вересня власник клубу Сулейман Керімов звільнив його. Ці обов'язки почав виконувати колишній тренер донецького "Металурга" Андрій Гордєєв, а його помічником призначили чемпіона світу, бразильця Роберто Карлоса.

Чемпіонат Росії фінішує в травні. Після першої його частини "Анжи" йде на сьомому місці. За клуб грають триразовий переможець Ліги чемпіонів Самуель Ето'О з Камеруну та колишній футболіст "Челсі" Юрій Жирков.

Тренером клубу Керімов пропонував стати португальцеві Моуріньйо, італійцеві Капелло й голландцеві Хіддінку. Проте домовитися із жодним не вдалося. Тому прийшов Красножан — один із найперспективніших російських фахівців, який проходив стажування в Італії.

До "Анжи" він очолював "Спартак" із Нальчика. На початку року замінив Юрія Сьоміна у московському "Локомотиві", але його звільнили за кілька місяців. Згодом прийняв другу збірну Росії.

Першим придбанням Керімова у міжсезоння може стати бразильський півзахисник Ґансо, який зараз виступає на батьківщині за "Сантос" і колись цікавив італійські "Мілан" та "Інтер". За Ґансо господар "Анжи" готовий викласти 50 млн євро

Зараз ви читаєте новину «Красножан очолив "Анжи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути