середа, 04 серпня 2010 04:00

Коваля можна випустити

Автор: фото з сайта www.tsn.ua
  Максим Коваль перейшов із запорізького ”Металурга” до київського ”Динамо” 10 днів тому. За неофіційною інформацією, сума трансферу становила чотири мільйони доларів. Сьогодні Коваль може дебютувати у єврокубках
Максим Коваль перейшов із запорізького ”Металурга” до київського ”Динамо” 10 днів тому. За неофіційною інформацією, сума трансферу становила чотири мільйони доларів. Сьогодні Коваль може дебютувати у єврокубках

Сьогодні київське "Динамо" зіграє повторний матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. У бельгійському місті Гент на 12-тисячному стадіоні "Жюль отен" підопічні Валерія Газзаєва зіграють із місцевим однойменним клубом. Початок поєдинку о 21.30 за київським часом. Пряма телетрансляція на каналі ICTV. Головний арбітр — Кюнейт Чакир із Туреччини.

Перший матч суперників відбувся в Києві 27 липня. Українська команда перемогла — 3:0.

— Зрозуміло, що питання виходу до наступного змагального раунду вже практично вирішене, — каже "ГПУ" колишній гравець київського "Динамо" та збірної СРСР Анатолій Коньков, 61 рік. — Річ навіть не у трьох голах переваги — просто перший поєдинок показав: "Динамо" значно виграє у класі та фізичній готовності.

Головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв узяв до Бельгії 22 футболіста. Серед них — захисник Горан Попов, півзахисник Олег Гусєв і нападаючий Артем Кравець, які відновилися після травм. Натомість у Києві залишилися півоборонці Мілош Нінкович і Факундо Бертольо — вони заліковують ушкодження.

— Результат першого матчу дозволяє Газзаєву випустити на поле Гусєва, який давно не грав, — каже експерт. — Але взагалі це на розсуд головного тренера "Динамо". Важко сказати, яку тактику оберуть гості: чи стануть вони, скажімо, застосовувати пресинг, враховуючи щільний подальший календар матчів. Точно можна сказати, що на цьому етапі "Динамо" достатньо готове фізично, аби атакувати суперника в момент прийому ним м"яча.

Нінкович і Бертольо залишилися в Києві

Матч у Генті може стати дебютом для голкіпера "Динамо" 17-річного Максима Коваля.

— Денис Бойко в останніх матчах грає впевнено, немає сенсу садити його на лаву запасних і проводити ротацію голкіперів, — вважає Коньков. — Інша річ, випустити Коваля вже по ходу матчу.

"Гент" на вихідних провів стартовий поєдинок чемпіонату Бельгії. У Вестерло підопічні Франка Дюрі обіграли місцеву однойменну команду — 1:0.

Серед втрат "Гента" на сьогоднішній матч нападаючий Златан Любінякіс і півзахисник Рендалл Асофейфа.

Зараз ви читаєте новину «Коваля можна випустити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути