четвер, 28 жовтня 2021 07:20

Конте може змінити Сульшера в "Манчестер Юнайтед"

"Ліверпуль" переміг "Манчестер Юнайтед" у виїзному матчі чемпіонату Англії з футболу — 5:0.

— У останні 35 хвилин поєдинку футболісти "Манчестера" погодилися з поразкою і догравали його. А загалом, попри рахунок, зустріч не була безнадійна для господарів, — каже футбольний експерт Всеволод Кевлич, 51 рік.

Команда норвезького тренера 48-річного Уле Ґуннара Сульшера грала швидко, в один дотик, сміливо. Перший тайм був рівний. Отримати рахунок 0:4 при такому розкладі — несправедливо та жорстоко.

Наприкінці минулого сезону здалося, що "Юнайтед" знайшов баланс у захисті. З приходом із "Реала" Рафаеля Варана загубився шведський оборонець Віктор Ліндельоф. Центральна зона погано відіграла позиційно.

Можливо, психологічно оборонці команди втратили віру в себе. Кріштіану Роналду може виступати в будь-якій комбінації та в різній побудові з кожним тренером. Він не тягне на себе. Має перевагу в грі на другому поверсі, швидкості, відкривається та реалізує моменти. У Сульшера після приходу Роналду існує певна доля невпевненості. Коли португалець почав говорити про нового тренера в особі Зідана — це не йде на користь команді. У матчі проти "Ліверпуля" Роналду нервував та отримав жовту картку. Значить, йому щось не подобається, хоче більшої ролі для себе.

Часом гра "МЮ" виглядає симпатично. Команда показує вольові якості. Але норвезький тренер не справляє враження людини, яка може досягти результату.

Відставка Сульшера коштуватиме клубу певних витрат. Потрібно прорахувати, хто із тренерів може обіймати посаду та зараз без роботи. Зінедін Зідан має авторитет. Колективом "МЮ" йому вдасться керувати.

Потенційним наступником Сульшера називають Антоніо Конте. Італійський тренер може зробити команду під себе. Її склад відповідає вертикальному футболу Конте. Тому італієць — варіант, який підходить.

Зараз ви читаєте новину «Конте може змінити Сульшера в "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути