понеділок, 07 липня 2008 17:48

Команда Грозного обіграла "Спартак"

5 липня відновився футбольний чемпіонат Росії. Центральним матчем туру стало московське протистояння ЦСКА та "Динамо". Динамівці перемогли — 2:0.

— Матч був рівним і динамічним, — каже "ГПУ" заслужений тренер Росії Анатолій Бишовець, 62 роки. — ЦСКА програв через дві причини: обмежений потенціал в атаці — уся загроза воротам суперника надходила тільки від лівого півзахисника Жиркова, та проблеми в центрі оборони. Динамівці ними скористалися.

Українець В"ячеслав Грозний успішно дебютував на посаді головного тренера "Терека" з Грозного. Чеченська команда обіграла вдома московський "Спартак" — 3:1. Півзахисник збірної України та "Спартака" Максим Калиниченко відкрив рахунок. "Терек" усі свої м"ячі забив у другому таймі.

— У перерві я попросив хлопців бути уважнішими на флангах, звідки надходила основна загроза нашим воротам, та агресивніше діяти в атаці, — пояснює Грозний, який раніше працював у "Спартаку". — Завдання на сезон у нас незмінне — зберегти місце у прем"єр-лізі.

"Терек" нині йде на восьмому місці. Лідер — казанський "Рубін" зіграв унічию в Самарі з "Крильями Совєтов" — 2:2. Сергій Ребров за "Рубін" не грав, чеський новачок самарського клубу Ян Коллер також на поле не вийшов.

Пітерський "Зеніт" обіграв "Том" — 5:1. Два голи забив Анатолій Тимощук.

"Москва" Олега Блохіна виїзний матч проти "Сатурну" проведе 9 липня.

"Рубін" випереджає пермський "Амкар" на чотири очки, але має на гру більше. Третя позиція в "Динамо", яке відстає від лідера на п"ять пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Команда Грозного обіграла "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути