Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2016 07:00

Кочергін здатний стати якісним атакувальним півзахисником
6

Роман Яремчук
Рафаель Форстер
Андрій Борячук
Владислав Кочергін
Віктор Циганков

Називаємо п'ять футболістів, які стали відкриттями осінньої частини сезону.

1. Віктор Циганков, 19 років, "Динамо", півзахисник

Ще торік був лідером юнацької команди, яка дійшла до 1/16 фіналу Ліги чемпіонів. Погана форма Гонсалеса й численні травми Ярмоленка змусили тренера Сергія Реброва довіритися Циганкову. І він чудово скористався шансом. 17 матчів восени й чотири голи на позиції флангового півзахисника. Забив у Лізі чемпіонів. Швидкий, технічний футболіст, добре володіє лівою ногою, розуміє гру.

2. Роман Яремчук, 21 рік, "Олександрія", нападник

17 матчів і шість голів у чемпіонаті й Кубку — вагомий аргумент для Сергія Реброва. Тому взимку поїде на збори з "Динамо", якому належить. Високий, координований, із гольовим чуттям. Яремчук у перспективі цілком може стати гравцем основного складу. Нинішнім нападникам киян він не поступається ні в чому.

3. Рафаель Форстер, 26 років, "Зоря", захисник

Малопомітний на батьківщині бразилець став ледь не найголовнішою трансферною ціллю "Шахтаря" й "Динамо". Чудово вибирає позицію, майже не поступається в силовій боротьбі. Був найкращий у складі своєї команди в Лізі Європи.

4. Андрій Борячук, 20 років, "Шахтар", нападник

Пауло Фонсека потихеньку підпускає гравця до основного складу. Андрій багато рухається, може зіграти в нападі на різних позиціях — і на вістрі атаки, і дещо глибше. Борячук мав більше шансів у нового тренера, ніж колишній "збірник" Євген Селезньов.

5. Владислав Кочергін, 20 років, "Дніпро" півзахисник

13 матчів і чотири голи — такий його доробок. Минулого року про Владислава ніхто не чув. А цього сезону він ледь не самотужки "поховав" "Зорю" у виграному матчі 3:2, відзначившись двічі. Реалізація моментів у Кочергіна попри юний вік близька до ідеальної. З часом може вирости в якісного центрального атакувального півзахисника.

Зараз ви читаєте новину «Кочергін здатний стати якісним атакувальним півзахисником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути