вівторок, 13 лютого 2007 15:52

Клочкова не має друга життя

14 ЛЮТОГО всі закохані відзначають День святого Валентина. "ГПУ" довідалася, як його святкують спортсмени. І чи святкують узагалі.

Бронзовий призер Олімпіади-2000, легкоатлетка Олена Говорова, 33 роки, одружена з тележурналістом Володимиром Шевченком.

— 14 лютого відзначаємо обов"язково, — каже вона. — Традиційно готуємо святкову вечерю, стіл прикрашаємо сердечками, квітами. Обмінюємося маленькими подарунками. Володя завжди готує мені сюрпризи. Я в цьому плані невибаглива — листівку йому якусь піднесу з уклеєними туди фотографіями з нашого альбому.

Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, 25 років, відзначатиме День усіх закоханих удруге у житті.

— Одружилася я тільки торік, — розповідає. — До того як стала на весільний рушник, ні про якого Валентина не думала, весь час присвячувала спорту. Торік Андрій приготував мені п"ять подарунків. А зараз замовили одне одному кулончики у вигляді сердечок з нашими ініціалами.

Колишній форвард київського "Динамо" Віктор Леоненко, 37 років, до свята ставиться спокійно.

— Я, коли починав грати, і не чув про це свято, — каже він. — Останнім часом дружина про нього згадує, тому не забуду. Треба буде подарувати Олені квіти.

Чотириразова олімпійська чемпіонка Яна Клочкова, 24 роки, Дня закоханих не святкує.

— Вигадали свято квітів та цукерок, — вважає вона. — Навіть не знаю, хто саме. У такі свята ті, хто не має своєї половинки, почуваються обділеними.

Запитуємо, чи знайоме це відчуття самій Клочковій.

— Да, наверное, — з ноткою суму каже чемпіонка. — Друга жизни у меня пока ещё нет.

Срібний призер Олімпіади-2000 боксер Андрій Котельник, 29 років, зустрічатиме свято в німецькому Гамбурзі. Там він веде підготовку до чергового бою.

— Сьогодні у мене два тренування. 10 березня знову вийду на ринг, тому про День закоханих думати ніколи. Хіба що ввечері підемо з дружиною до одного з ресторанів Гамбурга, з"їмо чогось солодкого.

Зараз ви читаєте новину «Клочкова не має друга життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути