Ексклюзиви
пʼятниця, 03 листопада 2017 00:30

Керівництво "Челсі" не цінує Конте

Лондонський "Челсі" — найсильніша команда Англії за підсумками минулого сезону — програв італійській "Ромі" у виїзному матчі групового турніру Ліги чемпіонів з футболу з рахунком 0:3. В англійській прем'єр-лізі чинний чемпіон посідає четверте місце. Після десяти турів має 19 очок і на дев'ять пунктів відстає від лідера — "Манчестер Сіті".

— У Лізі чемпіонів нічого критичного для "Челсі" не сталося. Команда все одно вийде з групи. Римська поразка більше б'є по статусу клубу, — каже 38-річний Сергій Бабарика, оглядач чемпіонату Англії в журналі "Футбол". — Інша річ, що гра в лондонців іде дуже важко. Команда здебільшого перемагає ціною неймовірних зусиль. Це показали матчі чемпіонату країни з "Вотфордом" — 4:2, "Борнмутом" — 1:0.

Вважаю, причина полягає в тиску на тренера Антоніо Конте. У клубі специфічна структура управління. Тренера просто не цінують. Не буде Конте — знайдуть іншого. Італієць це розуміє. Тому відчуває себе дуже некомфортно, не має навіть приблизно тієї влади, яка потрібна для його посади. Навіть те, що він виграв чемпіонство, не враховують. Хоча Конте —це абсолютний професіонал, який викладається в кожному матчі. Завдяки цьому "Челсі" ще тримається в чемпіонській гонці.

Але надовго цього не вистачить. Не впевнений, що команда відстоїть чемпіонський титул. Не виключаю — Конте не допрацює до кінця сезону, залишить клуб. А замість нього прийде який-небудь тимчасовий тренер. Звичайна історія для "Челсі".

Клуб провалив літню трансферну кампанію. А грати нинішнім складом на два фронти дуже складно. Із чемпіонством "Челсі" дуже пощастило, тому що не було травм. А зараз травмувався основний опорник Канте — і в центрі поля повний провал. Матч із "Ромою" це підтвердив.

У неділю "Челсі" прийматиме "Манчестер Юнайтед".

— Багато що залежатиме від того, як зіграє Азар. Він зараз у хорошій формі. Але вважаю, що гості щонайменше не програють. Жозе Моуріньйо (тренер "Манчестер Юнайтед", який працював у "Челсі". — ГПУ) добре знає й Азара, і всіх інших футболістів "Челсі". Відповідно — знайде засіб гри проти них.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво "Челсі" не цінує Конте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути