четвер, 20 жовтня 2011 00:30

"Карпати" постраждають після відставки Кононова

Автор: фото з сайта www.football.turnir.ua
  Олег Кононов працював на посаді головного тренера ”Карпат” три роки
Олег Кононов працював на посаді головного тренера ”Карпат” три роки

Білоруський фахівець Олег Кононов, 45 років, залишив посаду головного тренера львівських "Карпат". У неділю його колишня команда поступилася вдома київському "Арсеналу" (0:3) і після 13 турів посідає 13-те місце в турнірній таблиці. Два останні сезони "Карпати" Олега Кононова, який очолив клуб улітку 2008 року, були п'ятими, а торік пробилися до групового турніру Ліги Європи, перегравши турецький "Ґалатасарай" тренера Франка Райкарда.

Невдалі результати "Карпат" цього сезону — факт недивний. Команда досить серйозно змінила селекційний вектор, стала запрошувати легіонерів. Їм потрібен був час, аби адаптуватися в українському футболі. Урешті-решт, Олег Кононов міг просто пересидіти на одному місці роботи, і йому потрібні були нові імпульси — від поразок не застрахований навіть Жозе Моуріньйо, який не любить надовго прив'язуватися до одного клубу. Кваліфікована робота Олега Кононова у Львові дозволить йому спокійно працевлаштуватися — уже зараз тренера "сватають" на заміну Бернду Штанґе у збірній Білорусі.

Тобто наставник навряд чи програє від розставання з "Карпатами". Гірше буде клубу — Олег Кононов вніс стабільність, мирився з непрогнозованим власником Петром Димінським. Після його відходу в таборі "зелено-білих" знову можуть початися тренерські ротації, свого малюнку гри команда не матиме. Робитимуть незрозумілі трансфери, спортсмени гратимуть за копійки, судитимуться за невиплату зарплати, битимуться на тренуваннях.

До зимової перерви в чемпіонаті обов'язки головного тренера "Карпат" виконуватиме Павло Кучеров, колишній асистент Олега Кононова.

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" постраждають після відставки Кононова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути