понеділок, 19 травня 2008 15:25

Ібрагимович зробив "Інтер" чемпіоном

Московський ЦСКА виграв футбольний Кубок Росії. У фіналі армійці здолали пермський "Амкар". Протягом усього матчу вони програвали 0:2, але зуміли зрівняти рахунок і довести справу до післяматчевих пенальті. Там в "Амкара" шансів не було — 4:1 на користь ЦСКА. Це четвертий подібний успіх команди.

У російському чемпіонаті настала перерва через участь національної збірної у фінальній частині чемпіонату Європи. Після 11 турів лідирує "Рубін", на 5 очок менше у московського "Спартака", на 6 — у пермського "Амкара", який провів на матч менше.

"Москва" під тренерським керівництвом Олега Блохіна в останньому турі зіграла внічию 1:1 із "Крильями Совєтов". Із нею тепер працює Леонід Слуцький, попередник Блохіна у "Москві".

Ця команда бере перерву, посідаючи 12 місце в таблиці. Чемпіонат Росії відновиться 5 липня.

Міланський "Інтер" став чемпіоном Італії у 16 раз. Минулої неділі підопічні Роберто Манчіні перемогли в Пармі — 2:0 завдяки двом голам шведського форварда Златана Ібрагимовича. Другою фінішувала "Рома", третім — "Ювентус". Четверте місце посіла "Фіорентина". Минулорічний переможець Ліги чемпіонів — "Мілан" — став п"ятим і в наступному сезоні гратиме в Кубку УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Ібрагимович зробив "Інтер" чемпіоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути