пʼятниця, 30 березня 2018 06:45

Хороший матч провів Коноплянка

Автор: REUTERS
  Воротар збірної Японії Ейджі Кавасіма парирує удар після атаки українців
Воротар збірної Японії Ейджі Кавасіма парирує удар після атаки українців

Футбольна збірна України перемогла Японію в товариському матчі — 2:1. Поєдинок відбувся 27 березня в бельгійському Льєжі.

23 березня у контрольній зустрічі українці зіграли внічию проти Саудівської Аравії — 1:1. Головний тренер нашої команди Андрій Шевченко змінив її склад.

У ворота повернувся П'ятов. Із захисників залишився тільки Ярослав Ракицький. Марлос із центру перейшов на звичний правий фланг. У середині поля грали Олександр Зінченко й Руслан Малиновський. На вістрі атаки діяв Артем Бесєдін.

Збірна видавалася більш зіграною та мотивованою. Позначилося те, що на ключових позиціях діяли футболісти з одного клубу — "Шахтаря". Активно зіграли на флангах Коноплянка й Марлос. Погано, що вкотре пропустили м'яч після розіграшу суперником стандартної ситуації. Також слід врахувати експериментальний склад команди Японії.

Покращити слід гру нашої збірної в центрі поля. Футболісти ще не повністю виконують вимоги тренерського штабу до кон­тролю м'яча та командних переміщень. Перемогли Японію завдяки класу окремих гравців. Вирішальний гол забив Олександр Караваєв після проходу лівим флангом Євгена Коноплянки.

— Збірна показала, що її рано списувати з рахунків, — каже колишній нападаючий "Дніпра" та "Чорноморця" Іван Гецко, 47 років. — Тренерський штаб нашої команди — у пошуку оптимального складу. Моментів створили достатньо. Але не реалізували їх.

Серед позитивів — хороший матч Євгена Коноплянки. Негатив — знову пропустили після "стандарту". Шевченку поки що не вдається вирішити цю проблему.

Наступний контрольний поєдинок українці проведуть у червні. Суперник поки що невідомий.

Футбол. Товариський матч. Національні команди

Україна — Японія — 2:1 (1:1)

Україна: П'ятов-к — Бутко (Караваєв, 61), Ордець, Ракицький, Соболь (Матвієнко, 61) — Степаненко — Малиновський (Буяльський 61), Зінченко (Ротань, 77), Коноплянка (Циганков 77), Марлос — Бесєдін.

Голи: Ракицький, 21, Кара­ваєв, 68 — Макіно, 40

Зараз ви читаєте новину «Хороший матч провів Коноплянка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути