вівторок, 20 березня 2018 00:20

Гвоздик став "тимчасовим" чемпіоном світу

У ніч на неділю, 18 березня, у театрі "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку, США, 30-річний Олександр Гвоздик здобув титул "тимчасового" чемпіона світу в напівважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради.

Переміг за очками з різницею від чотирьох до восьми очок французького боксера Мехді Амара, 35 років, до бою — 34 перемоги, 16 нокаутів, п'ять поразок, дві нічиї. Харків'янин виграв свій 15-й бій серед профе­сіоналів. Має 12 перемог нок­аутом. Також отримав право позмагатися за повноцінний пояс Всесвітньої боксерської ради.

Гвоздик був однозначним фаворитом. Очікувалося, що нокаутує суперника до середини бою. Виглядав непереконливо, багато пропускав.

— Поєдинок вийшов не таким, як я планував та очікували вболівальники. Але він показав, як багато роботи треба зробити перед відповідальними викликами. Думаю, я зроблю відповідні висновки й попереду ще буде багато перемог, — прокоментував українець свій виступ.

19 травня в канадському Монреалі місцевий боксер Адоніс Стівенсон проведе черговий захист титулу Все­світньої боксерської ради проти шведа Баду Джека. З переможцем цього двобою восени має зустрітись Олександр Гвоздик.

Зараз ви читаєте новину «Гвоздик став "тимчасовим" чемпіоном світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути