Ексклюзиви
пʼятниця, 18 жовтня 2019 00:30

Гвоздик битиметься за два титули

У ніч на 19 жовтня у Філадельфії, США, відбудеться об'єднавчий бій у напівважкій вазі. Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради, українець Олександр Гвоздик, 32 роки, зустрінеться із росіянином 34-річним Артуром Бетербієвим — володарем титулу Міжнародної боксерської федерації. Бій покаже телеканал "Інтер". Початок програми "Великий бокс" о 4:30. Текстова трансляція — gazeta.ua

Суперники не програвали на професійному ринзі, яскраво виражені нокаутери. Виграли на двох 31 бій, 28 нокаутів. Гвоздик має 17 перемог, 14 нокаутів. Бетербієв усі 14 проведених поєдинків завершував достроково.

Невеликий фаворит бою — український боксер. Він помітно переважає чеченця в габаритах — вищий на 6 см і має на 7 см більший розмах рук. Тактика на бій очевидна. Прямолінійніший і одноманітний Бетербієв діятиме в агресивній, атакувальній манері. Він намагатиметься скорочувати дистанцію, притискати суперника до канатів і проводити свої комбінації. Буде особливо небезпечний у першій половині бою. Легкий на ногах Гвоздик триматиме суперника на дистанції і старатиметься його перебоксувати. Головне — перевести бій у пізні раунди. У них на перший план має вийти краща функціональна готовність українця.

У цьому поєдинку Бетербієв може виграти нокаутом. Гвоздик — за очками й нокаутом. Можна очікувати один із найкращих боксерських поєдинків року.

Суперники вже зустрічалися 2009-го на любительському турнірі в Туреччині. Бетербієв тоді був одним із найкращих боксерів світу. Гвоздик значно поступався йому в досвіді та досягненнях.

— Бій зупинили у другому раунді, — каже Олександр. — Я вийшов на ринг зі зламаним носом. Він почав кровоточити. Для мене це була перша поїздка зі збірною, а Бетербієв уже став великим чемпіоном-любителем. Я не був готовий до цього протистояння — ні ментально, ні фізично. Мене кинули в клітку до тигра. Попросили вийти, щоб отримати досвід. Але це було 10 років тому. Сьогодні ми обидва рівні боксери.

Зараз ви читаєте новину «Гвоздик битиметься за два титули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути