понеділок, 12 травня 2008 16:43

Гол Шевченка не допоміг "Челсі" стати чемпіоном Англії

"Манчестер Юнайтед" усімнадцяте став чемпіоном Англії — 10 схожих титулів команда Алекса Ферґюсона здобула в рамках прем"єр-ліги. Минулої неділі "МЮ" переміг в Уїгані — 2:0. Другий м"яч забив Раян ґіґґз, 34 роки, який проводив 758-й матч за клуб і зрівнявся за цим показником із Боббі Чарльтоном. ґіґґз виступає за "МЮ" з 1991 року. За клуб забив 144 м"ячі.

"Челсі" зіграв удома внічию з "Болтоном" — 1:1 і фінішував другим. У складі фіналіста Ліги чемпіонів відзначився Андрій Шевченко. Інший українець, Андрій Воронін, забив за "Ліверпуль" у виїзному поєдинку проти "Тоттенхема". "Ліверпуль" переміг з рахунком 2:0 і посів четверте місце. Третій — "Арсенал".


Чемпіона Італії визначать в останньому турі. Позавчора міланському "Інтеру" достатньо було вдома обіграти"Сієну", яка не мала на матч турнірних завдань. Проте команди зіграли внічию — 2:2. "Рома" перемогла "Аталанту" — 2:1 і поступається "Інтеру" одним очком. 18 травня "Інтер" гратиме в Пармі, а "Рома" — у Катанії. Суперники лідерів — команди, які борються за виживання.

Третім фінішував "Ювентус", а на четверте місце — вакансію до кваліфікації Ліги чемпіонів — знову вийшла "Фіорентина". "Фіалки" перемогли вдома "Парму" — 3:1. Їхній конкурент "Мілан" поступився з таким же рахунком у Неаполі.


Олег Блохін здобув другу перемогу на посаді головного тренера "Москви". Його команда перемогла в Ярославлі "Шинник" — 1:0. Лідер, казанський "Рубін", програв у Нальчику місцевому "Спартаку" — 0:2 і випереджає "Амкар" на п"ять очок, а "Локомотив" — на сім. Щоправда, "залізничники" мають гру в запасі.

Зараз ви читаєте новину «Гол Шевченка не допоміг "Челсі" стати чемпіоном Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути