понеділок, 24 березня 2008 16:55

Дроґба вивів "Челсі" на друге місце

Олег Блохін, 55 років, програв перший домашній матч чемпіонату Росії на посаді головного тренера ФК "Москва". Команда колишнього наставника збірної України поступилася чинному чемпіонові — пітерському "Зеніту". Андрій Аршавін відкрив рахунок на 3-й хвилині, а Олександр Анюков подвоїв перевагу гостей у другому таймі.

— Ми не змогли задіяти п"ять провідних футболістів. За таких умов важко протистояти зіграному супернику, — пояснив Блохін на післяматчевій прес-конференції. — А взагалі моїм гравцям треба зрозуміти, що на полі треба бігати, а не повзати.

"Манчестер Юнайтед" обіграв удома "Ліверпуль" без Андрія Вороніна (3:0) і зміцнив лідерство у чемпіонаті Англії. На результат матчу вплинуло вилучення півзахисника гостей Хав"єра Маскерано, який отримав другу жовтку картку за розмови з арбітром Стівом Беннетом. Недавній лідер лондонський "Арсенал" поступився у виїзному дербі "Челсі" — 1:2. Андрій Шевченко не потрапив до заявки "Челсі" на матч, героєм якого став івуарієць Дідьє Дроґба. Спочатку він зрівняв рахунок, а потім забив вирішальний м"яч. "Челсі" обіймає другу позицію, відстаючи від "МЮ" на п"ять очок. Третій "Арсенал" — "каноніри" поступаються "Челсі" одним пунктом.

У чемпіонаті Італії "Інтер" удома програв "Ювентусу" — 1:2 і тепер випереджає "Рому" на чотири очки.

"Баварія" перемогла в центральному матчі німецької першості. Команда Оттмара Хітцфельда виграла в Мюнхені у леверкузенського "Баєра" — 2:1. У складі лідера чемпіонату двічі відзначився італієць Лука Тоні.

"Бохум" Олексія Бєліка зіграв унічию у Нюрнберзі (1:1), а колишній форвард "Шахтаря" Олексій Бєлік вийшов на заміну на 88-й хвилині.

Зараз ви читаєте новину «Дроґба вивів "Челсі" на друге місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути