вівторок, 01 березня 2011 08:30

"Динамо" вийшло на "Манчестер Сіті"

Відбулися повторні матчі 1/16 фіналу Ліги Європи з футболу. Боротьбу продовжить київське "Динамо". Підопічні Юрія Сьоміна обіграли вдома турецький "Бешикташ" — 4:0. Перший поєдинок суперників у Туреччині також завершився перемогою киян — 4:1.

— Зазвичай в єврокубкових дуелях рідко можна двічі побачити розгром, — каже "ГПУ" колишній форвард "Динамо" Олег Саленко, 41 рік. — Матчі 2008-го року між "Динамо" та "Спартаком", коли кияни двічі перемогли по 4:1, це швидше виняток, ніж правило. Там позначалася принциповість українсько-російського суперництва. Із "Бешикташем" у "Динамо" теж своя історія зустрічей, але я б не назвав її якоюсь особливою. Просто кияни захотіли віддячити вболівальникам, які прийшли на стадіон у 10-градусний мороз, і затвердити гру, яку пропонує їм Сьомін. Частково на хід матчу вплинув швидкий гол Вукоєвича — стало зрозуміло, що оборона турків як була дірявою, так нею і залишилася. Атака гостей до перерви виглядала непогано, проте у другому таймі м'яч до неї практично не доходив. Кияни після перерви стали краще контролювати м'яч, але і "Бешикташ" дозволяв супернику прийняти його, озирнутися і зробити наступний хід.

У поєдинках 1/8 фіналу "Динамо" протистоятиме англійський "Манчестер Сіті". Перший матч відбудеться в Києві в четвер, 10 березня, о 22.05 за Києвом. Повторний — пройде в Манчестері 17 березня, початок о 20.00.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вийшло на "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути