понеділок, 11 серпня 2008 16:37

"Динамо" та "Спартак" зіграли внічию

 

Ані "Шахтар", ані "Динамо" не змогли перемогти в четвертому турі чемпіонату України. Гірники зіграли в Дніпропетровську 0:0 проти "Дніпра", а "Динамо" — 2:2 у Полтаві, змагаючись із "Ворсклою".

— Підсумок дніпропетровського поєдинку справедливий, — каже "ГПУ" заслужений тренер України Анатолій Коньков, 58 років. — Очевидно "Шахтар" переважав тільки до середини другого тайму. Кінцівка матчу була за "Дніпром". Господарі навіть гол забили, і, якби арбітр не зафіксував поза грою, чемпіон програв би.

"Динамо", на думку Конькова, провело непоганий матч.

— Якби не помилки в простих ситуаціях, кияни виграли б, — вважає фахівець. — У епізоді з першим голом помилився Гіоане, у другому Допілка не зміг як слід вибити м"яч. Тому такий результат. Зате Мілевський показав, що він у формі. Непогано взаємодіяв з іншим нападаючим — Бангура.

Після матчу головний тренер "Ворскли" Микола Павлов відмовився оцінювати роботу арбітра Віталія Годуляна.

— Мене тоді керівництво оштрафує, — зауважив Павлов. До матчу він відверто заявив, що Годулян може "вбити" його команду.

Завтрашній суперник "Динамо" — московський "Спартак" — у чемпіонаті Росії зіграв унічию з "Хімками" — 1:1.

— "Спартак" відчуває очевидні проблеми в організації гри в обороні, — каже "ГПУ" колишній тренер збірної Росії Анатолій Бишовець, 62 роки. — Гол із "Хімками" взагалі привіз лівий захисник Фаті. Зате опорна зона з появою Шишкіна стала надійнішою.

Чемпіон Росії, пітерський "Зеніт", програв на виїзді лідеру турніру, казанському "Рубіну" — 1:4. Рахунок у матчі відкрив колишній київський динамівець Сергій Ребров. Капітан "Зеніту" Анатолій Тимощук за рахунку 0:2 реалізував пенальті, а на останній хвилині матчу був вилучений з поля. Після чого середній палець руки арбітру Лаюшкіну з Москви показав тренер "Зеніту" Дік Адвокаат. Суддя миттєво вигнав голландця за межі стадіону.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" та "Спартак" зіграли внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути