пʼятниця, 06 серпня 2010 02:50

"Динамо" пройшло бельгійців

Автор: фото: REUTERS/Yves Herman
  Денис Гармаш (у світлій формі) забив свій перший єврокубковий гол
Денис Гармаш (у світлій формі) забив свій перший єврокубковий гол

6 серпня о 13.00 за київським часом відбудеться жеребкування раунду плей-офф за право зіграти в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Серед учасників цього етапу — київське "Динамо".  Імовірні суперники віце-чемпіона України — російський "Зеніт", англійський "Тоттенхем", іспанська "Севілья", німецький "Вердер" та "Аякс" із Нідерландів. Пряма трансляція жеребкування на телеканалі "Спорт-1". Перші матчі відбудуться 17–18 серпня, повторні пройдуть 24–25 серпня.

Минулої середи в повторному матчі третього кваліфікаційного раунду "Динамо" перемогло на виїзді бельгійський "ґент" — 3:1. У киян відзначилися Денис Гармаш, Артем Мілевський та Олег Гусєв, за господарів забив Еліман Кулібали. Минулого тижня "динамівці" виграли на рідному полі — 3:0.

— Незважаючи на перемогу, в грі "Динамо" можна відзначити негативні моменти, — каже "ГПУ" заслужений тренер України Олександр Іщенко, 56 років. — Гра в обороні потребує доопрацювання. І позиційна, і персональна. Думаю, значна частина цієї проблеми вирішиться, якщо впевненіше на виходах гратиме голкіпер Бойко.

Після значної перерви за "Динамо" зіграв правофланговий Олег Гусєв.

Гармашу треба грати економніше

— Якщо далі травм не буде, побачимо звичну динаміку Олега. Гармаш? Прекрасно відпрацював на позиції під нападаючими. Після перерви був менш помітним, бо йому треба грати економніше. Трохи знизити обсяг суто бігової роботи і збільшити мислячу. Це прийде з досвідом.

Запитую про бажаного суперника у наступному раунді.

— "Динамо" має проходити будь-кого з опонентів — завдання ніхто не змінював. Особисто хотів би побачити протистояння із "Зенітом".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" пройшло бельгійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути