четвер, 19 листопада 2009 18:16

Чужий дух "Донбас Арени"

Під час передматчевого співу національних гімнів на "Донбас Арені" мені видалося, що команди грають на нейтральному полі — і грецька, і українська збірні співали самотужки. Арена не підтримувала нашого капітана. Шевченко співав, а вболівальники — ні.

Коли ж "Донбас Арена" обсвистала президента України, мені стало неприємно. А коли перші атаки збірної Греції не обсвистав ніхто, я перелякався, що збірна України програє.

Рахунок ще був 0:0. Але якось одразу Шевченко не поцілив у порожні ворота. Бо це ж енергія: ми або разом підтримуємо своїх, або наша збірна грає на чужому полі!

Перед жеребкуванням плей-офф, Андрій Шевченко переживав, щоб не потрапили на Росію. Мовляв, політики буде більше, ніж футболу. Але вона таки наздогнала нас, у Донецьку.

У Донецьку наші здебільшого програють

І хто придумав проводити вирішальний матч у цьому місті? Невже не ясно, що треба грати там, де збірній фартить? У Дніпропетровську, Одесі, Львові збірна України переграє всіх. Навіть Англію. Київ і Харків — міста "нічийні". А в Донецьку наші здебільшого програють.

Та ще й цей негатив напередодні матчу. Це що — Суркіс не наважився обійти увагою найкрутіший стадіон, то хоч на квитках вирішив заробити? А Ахметов не пропустив можливості й тут показати, які київські погані, а він — хороший?

Шевченко йшов до роздягальні та плакав, я йшов додому — і теж плакав. А вони йшли з "Донбас Арени" просто так.

Зараз ви читаєте новину «Чужий дух "Донбас Арени"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути