Ексклюзиви
понеділок, 14 квітня 2008 18:28

Через два тижні Блохіна можуть звільнити

Результати двох найближчих матчів ФК "Москва" стануть визначальними в подальшій кар"єрі Олега Блохіна на посаді головного тренера. Якщо "Москва" не переможе, власник команди Михайло Прохоров звільнить українського фахівця.

У п"ятому турі чемпіонату Росії підопічні колишнього тренера збірної України поступилися на виїзді пермському "Амкару" — 0:2. Поразка залишила "Москву" на передостанньому місці в турнірній таблиці — у п"яти матчах команда Блохіна двічі зіграла внічию та тричі програла. Ситуація для тренера ускладнюється двома обставинами. У клубі вже не працює менеджер Юрій Білоус, який запрошував Олега Володимировича на роботу. Також наставник конфліктує з одним із керівників клубу.

— Що тобі робити в роздягальні? Чому ти туди заходиш? Може, тренувати хочеш? Давай поміняємося місцями? — роздратовано кинув Блохін після матчу в Пермі. Кому, невідомо.

19 квітня "Москва" гратиме із земляками-"динамівцями", а 27 квітня на Блохіна чекає ще одне "дербі" — проти "Спартака".

У російському чемпіонаті продовжує лідирувати казанський "Рубін". Команда зі столиці Татарстану обіграла на виїзді "Хімки" — 4:0. Сергій Ребров вийшов у стартовому складі і провів на полі 81 хв. "Динамо" обіграло "Спартак" — 4:3 — і йде другим, відстаючи на два очки. "Зеніт" Анатолія Тимощука зіграв внічию із "Крилами Рад" (1:1) і посідає дев"яте місце. Невдало виступив і ЦСКА. Вдома армійці поступилися "Спартаку" з Нальчика — 0:1.


У чемпіонаті Англії відзначився голом Андрій Воронін із "Ліверпуля". В матчі проти "Блекберна" українець використав передачу Ріїзе і зробив рахунок 3:0. Після цього забив "Блекберн" — 3:1.

"Манчестер Юнайтед" зберіг відрив, щонайменше,  у три очки від другого місця. Команда Алекса Фергюсона вдома обіграла "Арсенал" — 2:1.

— Гра була рівною, — каже "ГПУ" колишній гравець чемпіонату Англії Андрій Канчельскіс, 38 років. — Команди непогано рухалися, але гравці "МЮ" робили це непередбачуваніше — у них майже кожен гравець групи атаки міг опинитися в несподіваному місці.

"Челсі", який переслідує "МЮ", домашній матч проти "Уїгана" провів учора ввечері.


Олексій Бєлік зіграв за "Бохум" останні 30 хв. домашнього поєдинку проти "Герти". Матч закінчився внічию 1:1, а Бєлік і забити міг, і пенальті заробити, але арбітр порушення правил не зафіксував.

Виїзна поразка "Шальке" від "Вердера" (1:5) змусила керівництво гельзенкірхенців звільнити Мірко Сльомку з посади головного тренера. "Вердер" вийшов на друге місце в чемпіонаті Німеччини і відстає від "Баварії" на 10 очок. Лідер чемпіонату розібрався з дортмундською "Борусією" — 5:0. У суботу "Борусія" зіграє з "Баварією" у фіналі Кубка країни.


В іспанському чемпіонаті "Реал" випереджає "Барселону" на дев"ять очок. В Італії змін у турнірній таблиці не відбулося: "Інтер" обіграв "Фіорентину" — 2:0, "Ювентус" виграв у "Мілана" — 3:2, а "Рома" здолала "Удінезе" — 3:1. "Інтер" йде першим з гандикапом від "Роми" в чотири очки, а "Фіорентина" має таку ж перевагу над "Міланом" у боротьбі за четверте місце. Воно дає путівку до третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. "Ювентус" — третій.

Зараз ви читаєте новину «Через два тижні Блохіна можуть звільнити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути